Hlavní obsah

České tenistky oslnily na party. Které hráčce to slušelo nejvíce?

Turnaj ve Stuttgartu se pomalu rozbíhá. Ještě dřív než tenistky vyrazily na kurt bojovat o postup, užily si tradiční večírek. Na něm nechyběly ani české hvězdy Petra Kvitová a Karolína Plíšková, kterým to moc slušelo. Podívejte se a hlasujte, která tenistka podle vás na party nejvíce zářila.

Foto: Profimedia.cz

Karolína Plíšková

Článek

Ještě před začátkem přišel turnaj ve Stuttgartu o řadu hvězd. Kvůli zdravotním potížím se z něj odhlásilo hned několik bývalých světových jedniček.

Simona Halepová si během uplynulého víkendu při Fed Cupu poranila kyčel, Garbiňe Muguruzaová má žaludeční problémy a Maria Šarapovová, která se měla vrátit na kurty, ještě není podle svých slov po operaci ramena připravená hrát.

Přesto se na turnaji v Německu sešlo mnoho vynikajících tenistek, které si před startem užily hráčskou party.

Na ní nechyběla ani obhájkyně titulu Karolína Plíšková. Světová čtyřka zazářila v dlouhých modrých šatech s barevným potiskem. Česká tenistka na svou soupeřku zatím čeká, ve druhém kole se střetne buď s Victorií Azarenkovou, nebo Věrou Zvonarevovou.

Slušelo to také Petře Kvitové. Česká jednička zvolila bílou halenku s krátkou modrou sukní. Kvitovou čeká ve středu ve druhém kole belgická kvalifikantka Greetje Minnenová. Tenistka z Fulneku loni prohrála ve Stuttgartu hned svůj úvodní duel. Letos má ale možnost stát se na tomto turnaji světovou jedničkou. Pokud by Naomi Ósakaová vypadla hned v úvodním kole a Kvitová by celou akci ovládla, vystřídala by japonskou hráčku na trůnu.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Ósakaová

Světová jednička Ósakaová samozřejmě doufá, že bude dále kralovat a po odstoupení Halepové si svou pozici ještě upevní. „Její odstoupení je pro mě osobně dobré, protože už mě v žebříčku doháněla,“ uvedla Ósakaová na webu WTA. Dvojnásobná grandslamová vítězka si na party oblékla krátké šaty se zvířecím motivem.

K velkým favoritkám turnaje bude patřit i Švýcarka Belinda Bencicová. Letošní vítězka turnaje v Dubaji si vybrala černé šaty s bílým lemováním a odhalenými rameny.

V krátkých růžových šatech pak na party oslňovala světová pětadvacítka, Chorvatka Donna Vekičová.

Kalhoty si na večírek vybraly Ruska Darja Kasatkinová a Němka Julia Görgesová. Zatímco Kasatkinová si k nim vzala černé tričko a koženou bundu, Görgesová ke koženým kalhotám oblékla růžové sako.

Které hráčce to slušelo nejvíce?
Petra Kvitová.
69,8 %
Karolína Plíšková.
15,9 %
Naomi Ósakaová.
1,1 %
Belinda Bencicová.
2,2 %
Donna Vekičová.
7,3 %
Darja Kasatkinová.
1 %
Julia Görgesová.
2,7 %
Celkem hlasovalo 6053 čtenářů.

Reklama