Hlavní obsah

Takhle trénují profesionální tenistky. Slovenská hvězda ukázala následky tvrdé dřiny

Praha

Že je tenis dřina, to asi ví každý, kdo ho kdy vyzkoušel. A když trénují profesionální tenistky, je to dřina dvojnásobná. Právě to nyní fanouškům na svém Instagramu dokázala slovenská hvězda Dominika Cibulková. Konkrétně svým příznivcům odhalila, jak vypadá její tričko po tréninku. A žádnou krásu nečekejte, spíš naopak. Bylo tak propocené, že se dalo ždímat. Doslova.

Foto: Sport.cz

Dominika Cibulková s trenérem Matejem Liptákem během nedávného fedcupového utkání, kde Cibulková naposledy nastoupila za Slovensko (ilustrační foto)

Článek

Přesto, že byla středa dnem svátečním, Dominika Cibulková nezahálela a pilně trénovala. To se také projevilo na jejím tričku, které po tréninku kouč Matej Lipták zbavil potu tak, že jej jednoduše ještě na kurtu vyždímal.

Záběry trička, ze kterého se proudem valí pot, mohou být pro někoho až nechutné. Cibulková ale prokázala, že má nadhled a video umístila na svůj Instagram. Její příspěvek pak okomentovala i další z elitních tenistek Garbine Muguruzaová - beze slov, pouhým smajlíkem naznačujícím zvracení. I ona sama jistě ví, jakou dřinu obnáší kariéra profesionální hráčky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Happy first of may 🔥 yeah thats my shirt sqeezed by my coach 😂🤪

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova),Kvě 1, 2019 v 1:32 PDT

Slovence se ale letos zatím příliš nedaří. Z šesti turnajů pětkrát nepřešla přes první utkání a celkově dosud vyhrála pouze tři zápasy, z toho dva ve Fed Cupu, kde nastoupila proti hráčkám, které nefigurují v první světové stovce.

Reklama

  4 : 5 Bejlek - Blinkovová 4 : 5 probíhá Živě
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík