Hlavní obsah

Williamsová způsobila autonehodu, jeden člověk na následky zemřel

Ideální přípravu na Wimbledon si tenistka Venus Williamsová představovala určitě jinak. Podle zahraničních serverů měla způsobit před pár dny autonehodu, po které zemřel člověk v druhém havarovaném vozidle. Neštěstí se stalo v Palm Beach Gardens, kde Američanka bydlí.

Foto: Kin Cheung, ČTK/AP

Venus Williamsová má problém. Na Floridě měla autonehodu, při níž zemřel jeden člověk.

Článek

„Šlo o nešťastnou nehodu a Venus vyjadřuje nejhlubší soustrast rodině, která ztratila milovanou osobu," citoval server espn.com advokáta tenistky Malcolma Cunninghama.

Incident se stal na Floridě 9. června na křižovatce řízené semafory. Zatím není jasné, zda Williamsová jela na zelenou, případně na červenou.

Policejní zpráva říká, že Jarome Barson měl narazit do auta Williamsové, které zastavilo v křižovatce. „Policejní zpráva uvádí, že Venus Williamsová je viníkem nehody s fatálními následky," tvrdí americká stanice CNN.

Po nehodě byl do nemocnice převezen osmasedmdesátiletý Barson i se svojí manželkou. On však po dvou týdnech zemřel. Sedmatřicetiletá bývalá světová jednička nebyla obviněna a nehodu policie stále vyšetřuje.

Williamsová v době incidentu nebyla pod vlivem alkoholu, drog, neměla ani telefonovat. Podle jejího právníka musela tenistka z důvodu provozu na křižovatce zastavit. Sama Williamsová vyvázla bez zranění.

Američanka se připravuje na svůj desátý Wimbledon, který začíná v Londýně v pondělí, pětkrát ho v minulosti vyhrála. Její sestra Serena se turnaje nezúčastní, protože je těhotná.

Reklama