Hlavní obsah

Kvitová řádila v bazénu! Smeká i fotbalová reprezentace

Má za sebou mimořádně náročnou sezónu jak po sportovní, tak hlavně po mimosportovní stránce. Za ní už chce ale česká tenistka Petra Kvitová udělat tlustou čáru a začíná se připravovat na nový rok. Jak vidno, kromě tenisových schopností už dokázala vypilovat i ty fotbalové.

Foto: Sport.cz

Petra Kvitová si užila lenošení na pláži jen chvilku. Teď už je zpátky v tréninku.

Článek

Ještě před pár dny zásobovala fanoušky svými fotkami z lenošení na pláži. S tím už je ale teď konec. „Zpátky do práce. Začínáme s naším oblíbeným cvičením," hlásila na své facebookové stránce.

Oním oblíbeným cvičením byly fotbalové nožičky, které spolu s kondičním trenérem Vydrou vystřihla v opravdu kvalitním provedení.

Ale to nebylo vše. V neděli se bojovnice z Fulneku pochlubila hlavičkovou výměnou s koučem, a to dokonce v bazénu! Tenhle počin dokonce zaujal i českou fotbalovou reprezentaci, jejíž áčko mimochodem ovládlo víkendový turnaj v Kataru.

„Smekáme klobouk," vzkázali ze Strahova dvojnásobné wimbledonské šampiónce.

Kvitová, která první polovinu roku vynechala kvůli následkům prosincového napadení v jejím prostějovském bytě, tráví přípravu střídavě v Monaku, na Kanárech i v České republice. Tradičně absolvuje domácí extraligu a novou sezónu by měla zahájit na turnaji v australském Brisbane.

Reklama

Související témata: