Hlavní obsah

Bývalá plavecká hvězda Van Almsicková má syna Huga

Bývalá hvězda plaveckých bazénů Franziska van Almsicková se stala v neděli odpoledne poprvé matkou. V německém Heidelbergu přivedla osmadvacetiletá světová rekordmanka na svět syna Huga, jehož otcem je její o 19 let starší přítel Jürgen B. Harder.

Článek

"Chlapeček je nádherný. Váží 3730 gramů a měří 51 centimetrů," řekl bulvárnímu časopisu Bild lékař Christof Sohn z porodnice v Heidelbergu, který dítě přivedl na svět.

Pohledná a populární "Franzi" je v Německu nejen díky svým nedávným úspěchům, ale i atraktivnímu vzhledu a dlouholetému vztahu s potetovaným házenkářem Stefanem Kretzschmarem stále sledovanou sportovní celebritou. Své těhotenství dlouho tajila.

Matkou se stala dva a půl roku po ukončení kariéry, k jejímž vrcholům patřilo stříbro na olympijských hrách v Atlantě a velkolepý návrat na ME 2002, kde vybojovala pět evropských titulů. Stále je držitelkou světového rekordu na kraulařské dvoustovce. S Harderem se poznala před dvěma lety, sedmačtyřicetiletý podnikatel už má dvě děti z prvního manželství.

Reklama