Hlavní obsah

Poradí si Inter s oslabeným soupeřem?

Italská Série A dnes pokračuje svým dvanáctým kolem. Po včerejším klopýtnutí Palerma má dnes Inter Milán šanci na trhák. Na domácím stadionu přivítá Regginu, která rozhodně nebude v plné síle.

Článek

Korupční aféra vynesla Interu Milán ligový titul v loňském ročníku italské Série A. V létě mužstvo trenéra Roberta Manciniho značně posílilo své řady. Hlavními nákupy byli Olivier Dacourt z AS Řím, mistr světa Fabio Grosso z Palerma, Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič z Juventusu. Na hostování přišel ještě Hernán Crespo z Chelsea, což je jistě rovněž skvělý fotbalista. Mancini byl s posilami podle svých slov spokojen a cílem je titul v letošní sezoně obhájit. Jeho slova se mu prozatím daří plnit, jelikož Inter je momentálně na samém čele elitní italské soutěže. Výborně mu vyšlo poslední ligové utkání v Parmě, ve které zvítězil 2:1 a jasně potvrdil svou pozici v tabulce. Momentálně má na svém kontě už čtyři vítězství v řadě, když letos ještě nepoznal hořkost porážky. "Do konce ročníku zbývá ještě 27 zápasů a Palermo s Římským AS budou s námi o titul bojovat až do konce," nevidí obhajobu vůbec jednoduše kouč Interu.

Reggina letos podává určitě o něco lepší výkony než loni, ale stále to stačí pouze na střed tabulky. Cenné vítězství si připsala minulý týden na hřišti Sieny, která letos patří ke špičce Série A. Napravila si tím reputaci po nevydařeném domácím utkání s Catanií, jíž podlehla nejtěsnějším možným rozdílem. Dnes to ale bude pro svěřence trenéra Waltera Mazzariho určitě ještě těžší zápas než před týdnem a to nejenom kvůli jménu soupeře, ale především díky velkým absencím. Na slavném San Siru nenastoupí důležití Alessandro Lucarelli, Giacomo Tedesco ani Nicola Amoruso. Otazník startu ještě visí nad dalším klíčovým hráčem - Giandomenico Mestem. "Bude to pro nás strašně těžký zápas. Inter je mužstvo plné hvězd, ale chceme překvapit," neskládá naděje Francesco Modesto, obránce Regginy

V roli jasného favorita vstoupí do zápasu domácí. Na vítězství svěřenců Roberta Manciniho vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 1.17. Myslíte si, že Reggina neodjede ze San Sira s prázdnou, pak si na to vsaďte - kurs je 4.40.

Reklama