Hlavní obsah

Manchester hostí ve šlágru Chelsea

Utkáním podzimu Premier league se dá nazvat dnešní souboj na Old Trafford, domácím stánku Manchesteru United. Momentálně vedoucí celek podzimu přivítá na svém stadionu londýnskou Chelsea. Blues ztrácí v tuto chvíli na Rudé ďábly tři body a dnes se tak na ně můžou dotáhnout.

Článek

Svěřenci Alexe Fergusona vstoupili do nové sezony opravdu famózně. Momentálně mají na svém kontě 34 bodů a jsou na samém čele tabulky. Minulý týden potvrdili svou velikost na hřišti Sheffieldu, když si Ďáblové odvezli všechny tři body. Stejně dobře se jim vedlo před čtrnácti dny v Blackburnu, kde zvítězili dokonce 0:1. Celkově mají v současné době už sedm vítězství v řadě a dnes se určitě pokusí o prodloužení této výborné série. Sir Alex Ferguson nemá ve svých řadách žádná čerstvá zranění. Nejistý byl start u Ria Ferdinand, ale klíčový muž defenzivy United by v základní sestavě nakonec chybět neměl. Fit jsou už i Evra s Heinzem a právě jeden z nich by se měl dnes postavit na levý kraj obrany.

Chelsea nakročila za obhajobou titulu celkem dobře. Po prohře v Tottenhamu si spravila chuť nejdříve s Watfordem a poté i West Hamem. Po 13 kolech má tak na svém kontě 31 bodů a na třetí Bolton si už vypracovala náskok 7 bodů. Dnes ji čeká utkání, které se považuje za klíčové. "Nevstupujeme do zápasu s myšlenkou, že po něm budeme na Manchester ztrácet už šest bodů. Chceme jednoznačně uspět," věří v sílu svého mužstva Mourinho, trenér Chelsea. V týdnu se spekulovalo jestli nastoupí asi prozatímní nejlepší hráč anglické Premier league Didier Drogba, který v elitní britské soutěži letos zaznamenal už osm branek. Otazník startu visel i nad letní německou posilou Michaelem Ballackem, ale jak první, tak i druhý jmenovaný by měli být fit. Po zmeškání zápasu Ligy mistrů s Brémami vinou karetního trestu se do kádru vrací Frank Lampard, stejně jako po zranění Ricardo Carvalho. Mimo hru však zůstává Salomon Kalou.

Myslím, že se můžeme těšit na skvělé utkání, které se pro vás může stát ještě atraktivnějším v případě sázky na jednoho z rivalů. Podle bookmakerů společnosti bwin nemá utkání žádného výrazného favorita, když na domácí vypsali kurs 2.40. Remízu ocenili hodnotou 3.15. Myslíte si, že Chelsea napodobí svého městského rivala z Arsenalu a jako druhá uštědří Manchesteru porážku? Jestliže ano, poté využijte kursu 2.75.

Reklama