Hlavní obsah

Udrží AC Milán náskok z prvního zápasu?

V odvetě italského poháru Coppa Italia dnes přivítá druholigová Brescia slavný AC Milán. V lepší výchozí pozici vstoupí do odvety milánští, kteří dokázali v prvním měření sil otočit čtyřmi brankami ve druhém poločase skóre zápasu z 0:2 na konečných 4:2.

Článek

Svěřenci Carla Ancelottiho nemají letos tak oslnivou formu jako v minulých ročnících. Do italské Série A vstupovali po korupční aféře s osmibodovým mankem a po jeho započítaní jsou až na 15. příčce tabulky. AC sice opět zdobí dobrá defenzíva, ale hra dopředu se dá vyjádřit slovy - bída a utrpení. Pouhých dvanáct vstřelených branek během třinácti utkání je pro takový velkoklub opravdu málo. Asi je to způsobeno špatnými letními transfery, jelikož Rossoneri nedokázali sehnat náhradu za Andreje Ševčenka a na jejich hře se to značně projevilo. O víkendu si dokázali připsat tři body, když na domácím hřišti porazili nejtěsnějším možným výsledkem Messinu. O jedinou branku zápasu se postarala nestárnoucí ikona mužstva Paulo Maldini. Chuť vítězství ale spláchla hořkost v podobě zranění brankářské jedničky Didy. Vinou zraněné šlachy přijde AC o brazilskou oporu na tři měsíce. Mezi tyčemi jej nahradí Australan Kalac, jenž si dnes odbude premiéru. Ancelotti dnes bude šetřit nějaké hráče a postaví na hřiště jedenáctku, ve které nenastoupí hned několik hvězd včetně Kaká.

Brescia opustila Sérii A před dvěma lety. V loňské sezoně se ji návrat mezi elitu nepodařil, když skončila na 10. místě Série B. Stejnou příčku zaujímá i v této chvíli v letošním ročníku. Patří sice k tomu lepšímu co druhá italská liga nabízí, ale na postup je to stále málo. O víkendu doma pouze remizovala 2:2 s Crotone, když se o obě branky hostů postaral Čech Jaroslav Šedivec. Dnešní utkání je pro Brescii velkým svátkem a rozhodně se ještě chce poprat o postup. Věří, že má šanci, jelikož na San Siru dokázala vyhrát první poločas 2:0 a nebýt zaváhání ve druhé půli, mohla do dnešního utkání vstupovat v rozhodně lepší pozici.

Domácí jsou považováni za outsidera s kursem 4.70 na jejich vítězství. Hodnota kursu na remízu je 2.90 a na vítězství milánského AC 1.80. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama