Hlavní obsah

Prodlouží Žiletky svou sérii vítězství?

V dohrávce šestnáctého kola Premier league se střetne Sheffield United s Aston Villou. Domácí se v poslední době dostali do velice dobré formy, kterou dnes chtějí potvrdit proti celku, jenž se po skvělém startu tabulkou pouze propadá.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Sheffield je v tuto chvíli na 17. příčce a případný dnešní bodový zisk ho může posunout ještě výše. Během posledních pěti týdnů velice zvedl svou formu, když v tomto období třikrát vyhrál. Momentálně mají svěřenci Neila Warnocka sérii dvou vítězství v řadě; před čtrnácti dny zvítězili ve Watfordu a minulý týden doma s Charltonem. Dnes se jistě pokusí tuto šňůru prodloužit s Aston Villou. "Přišlo nám vhod, že hrajeme až v pondělí, jelikož jsme měli několik lehce zraněných hráčů a ti se stihli dát do pořádku. Alan Quinn, Danny Webber i Claude Davies jsou připraveni nastoupit," vyjmenoval uzdravené rekonvalescenty manažer Žiletek Warnock. Naopak dlouhodobě zranění Chris Armstrong a Michael Tonge stále zůstávají mimo hru.

Aston Villa vstoupila do letošního ročníku Premier league s novým koučem, který Přinesl zpočátku i velmi dobré výsledky, ale v poslední době to jde s Villans z kopce. V Premier league doposud získali 24 bodů, což aktuálně stačí na devátou příčku. Základem úspěchu modro-vínových je dobrá defenzíva, která inkasuje opravdu jen málokdy. Skvěle se daří pravému obránci a kapitánovi Garethu Barrymu, který už letos dokázal vstřelit šest branek a je momentálně hodnocen jako druhý nejlepší hráč celé Premier league. Svěřenci Martina O´Neilla letos prohráli pouze dvakrát, ale už devět remízových výsledků je nepředurčuje k výsostnému postavení v tabulce. Bývalému kouči Celticu se dnes vrací do kádru po třítýdenní absenci uzdravený Chris Sutton, naopak se nemůže spolehnout na už zmiňovaného kapitána Barryho, který má stop kvůli kartám.

Momentální forma hovoří pro domácí, ale postavení v tabulce naopak, i proto jsou podle bookmakerů společnosti bwin šance obou celků poměrně vyrovnané. Na domácí si můžete vsadit s kursem 2.75. Na remízu za kurs 3.15 a jestliže věříte hostům, poté využijte kurs 2.40.

Reklama