Hlavní obsah

Soutěžící se dnes soustředí na hokej

Výsledky především hokejových zápasů tipují hráči, kteří si dnes vsadili v soutěži na Eurotip.cz. Mezi čtveřici utkání nejrychlejší kolektivní hry se dostal jediný fotbalový souboj.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Právě ten je ale vůbec nejpopulárnější příležitostí dnešní nabídky. Manchester United se na hřišti Readingu utká s domácím týmem, který v úvodním zápase dokázal na Old Trafford vybojovat cennou remízu. I tak má ale podle bookmakerů blíže postupu Manchester; na hosty totiž vypsali kurs 1.70, který si vsadilo 323 soutěžících. 89 jich dvojku jistilo remízou, v nerozhodný výsledek věří 24 lidí a jen devět jich tipuje, že nejlepší anglický tým letošní sezony dnes prohraje.

Stejně jako předchozí duel anglických klubů, i úvodní zápas play off mezi Storhamarem a Stjernenem dopadl lépe ve prospěch outsidera. Storhamar, druhý nejlepší tým norské ligy po základní části, v přestřelce na domácí celek nestačil a prohrál 6:7. Dnes se ovšem vrací domů, kde už letos Stjernen dvakrát jasně přehrál. Že by měl zvítězit i potřetí si myslí jak bookmakeři, tak většina sázkařů. 369 účastníků soutěže si vsadilo na domácí s kursem 1.25; remízu netipuje nikdo a překvapení v podobě vítězství hostů zkouší jediný člověk.

Ve Finsku - na rozdíl od Norska - ještě sezona nedospěla do závěrečné fáze. To ale neznamená, že by Ilves nemělo motivaci; bojuje totiž o play off a proti momentálně nejhoršímu týmu ligy Assat Pori má výbornou příležitost bodovat. Letos se v souboji obou týmů pokaždé radovali hosté, to by se ale dnes mělo změnit. Myslí si to alespoň 298 soutěžících, kteří si vsadili na Ilves v kursu 1.55. 57 se jich spokojilo s nižším kursem na jeho neprohru a jen jedenáct tipujících věří v jiný výsledek.

Naprostou důvěru soutěžících má dnes Valerenga. Letos nejlepší tým norské hokejové soutěže si v úvodním utkání poradil na ledě Furusetu s domácími 4:1 a totéž se od ní čeká i dnes. Bookmakeři proto na Valerengu vypsali nízký kurs 1.15. Na tiket si ho dalo všech 367 sázkařů, kteří si tento zápas v soutěži vsadili; v překvapení v tomto utkání nevěří nikdo.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá duel rakouské ligy CE Vídeň - Graz. Domácím se na jejich ledě příliš nedaří, před vlastními diváky uspěli naposledy před více než měsícem; body si vozí z cizích stadionů, kde vyhráli čtyřikrát v řadě. Výsledky vídeňského mužstva ale zřejmě nejsou hlavním důvodem toho, že je dnes podle bookmakerů jasným favoritem zápasu. Hlavní příčinou jsou výkony hostů - ti totiž prohráli deset zápasů v řadě a stále tak zůstávají na úplném spodku tabulky. 333 soutěžících si myslí, že Graz prohraje i pojedenácté za sebou. Remízu si vsadil jediný člověk a tři lidé si troufli vsadit proti sérii s kursem 7.00.

Reklama