Hlavní obsah

Cork City přivítá UCD Dublin

Eurotip.cz

Fotbalová nabídka dnes není moc bohatá, přesto není zcela prázdná. Ligová dohrávka je dnes na programu v Irsku, kde letos prozatím nevýrazné Cork City přivítají celek z hlavního města Dublinu.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Cork skončil loni na 4. příčce tabulky, předloni se dokonce radoval z mistra ligy. Letos ale nemá prozatím žádné nikterak extra výrazné výsledky. Na svém kontě má v tuto chvíli 36 bodů, což není špatné, ale na prozatímního lídra Droghedu ztrácí už 14 bodů. Dnes hrají svěřenci trenéra Damien Richardson doma, kde letos sice prohráli doposud jednou, ale už šestkrát remizovali.

Rozhodně tak mají co napravovat i proto, že se v tomto duchu nesl poslední zápas, ve kterém City doma uhráli jen bezbrankovou remízu se slabými Galway United. „V poslední době jsme neměli dobré výsledky, ale je čas to změnit. Několik příštích týdnů bude klíčových a my potřebujeme vítězit,“ konstatoval kouč Corku Richardson, který má dnes k dispozici kompletní kádr.

Všechny hráče má dnes k dispozici i manažer hostí Pet Mahon, jehož kádru není rovněž žádný reprezentant. Jeho celek má v tuto chvíli ještě o deset bodů méně než domácí a je pouze tři body od sestupových vod. Poměrně dobře si však vede na hřištích soupeřů, kde doposud ukořistil dvanáct bodů. Tento fakt Mahonovi muži fantasticky potvrdili před týdnem na hřišti lídra z Droghedy, kde vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem. „UCD v minulém zápase jen potvrdili, že umí hrát dobrý fotbal. Dnes nás rozhodně čeká velmi tuhý souboj,“ řekl o soupeři manažer Cork City.

Za favorita utkání jsou dnes považováni domácí, na které vypsali bookmakeři bwin kurs 1.62. Remízu ocenili hodnotou 3.40 a výhru UCD kursem 5.00 rovných.

Reklama