Hlavní obsah

Duel expertů: 24. kolo

Skvělý čich na tipy proti favoritům prokázal v posledním kole Duelu favoritů Eurotiper. Vedle zápasů proti účastníků Ligy mistrů trefil i vítězství Portsmouthu a v souboji s Volnaskem se poprvé dostal před svého soupeře. Potvrdí své kvality i tento víkend?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 23. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
V. Sarsfield - SarandíSokolov - HFK OlomoucAjaccio - Le Havre0203.252.802.759/109/109/100:03:00:3okkoko
Celkem vsazeno: 623Celkem výhra: 610.60Úspěšnost: 98.0%
eurotiper - 23. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Rostock - StuttgartFredrikstad - Rosenborg Tr.Portsmouth - Reading1113.702.901.758/109/108/102:14:37:4okokok
Celkem vsazeno: 446Celkem výhra: 468.74Úspěšnost: 105.1%

24. kolo

volnasek 1
Southampton - W.B.A.Tip: 0Kurs: 3.20Důvěra: 9/10Desáté kolo 2. anglické fotbalové ligy přinese velice zajímavý duel, v němž Southampton přivítá aspiranta na postup do nejvyšší ligy, celek W.B.A. Hosté určitě pomýšlí na výhru, protože se zlepšili zejména na cizích hřištích, ale na půdě Southamptonu to jednoduché mít nebudou. Domácí budou chtít taky urvat tři body, a tak vyrovnaný duel skončí spravedlivou remízou.
Rochdale - BuryTip: 2Kurs: 3.55Důvěra: 9/10Oba týmy 4. anglické ligy jsou ve druhé polovině tabulky, avšak lépe jsou na tom domácí, kteří jsou v tomto duelu favoritem. Neprohráli již pět kol, a tak se dá čekat jejich výhra i nyní na jejich hřišti. Jenže hosté jsou nevyzpytatelným mužstvem, které dokáže hodně překvapit a myslím, že to bude právě v tomto utkání.
Cercle Bruggy - St. TruidenseTip: 2Kurs: 5.20Důvěra: 8/10Domácí Cercle začali letošní sezónu nejvyšší belgické ligy překvapivě dobře a jsou zatím na 5. místě. Doma ještě neprohráli a jsou velikým favoritem i proti poslednímu celku ligy, St. Truidense. Hosté v osmi kolech získali pouze jediný bod, a to v posledním utkání proti St.Lutychu, který vede ligu. To by mohlo předznamenat určité zlepšení. Pokud tomu tak bude - a já v to věřím - tak si hosté odvezou překvapivě všechny body.
eurotiper
Le Mans - NiceTip: 1Kurz: 2.10Důvěra: 7/10Nejvyšší francouzská soutěž pokračuje tento víkend desátým kolem. Jeden ze šlágrů se hraje v Le Mans, kde místní fotbalisté přivítají Nice. Domácí se po vynikajícím vstupu do sezony dostali do mírné krize, ale v poseldních dvou kolech znovu zvítězili a momentálně jim patří 5. místo. Hostující Nice hraje velmi nestabilně, doma patří mezi nejsilnější mužstva, venku naopak mezi nejslabší. V posledních dvou sezonách dokázal Le Mans doma svého soupeře zdolat a očekávám, že to nyní dopadne stejně.
Mallorca - GetafeTip: 1Kurz: 2.00Důvěra: 7/10V 7. kole španělské Primera Division přivítá 11. Mallorce předposlední Getafe. Domácím se proti Getafe v posledních sezonách daří, ze tří domácích zápasů dva vyhráli. Hostům navíc začátek sezony vůbec nevyšel, zatím získali jen dva body a venku jsou dokonce stále bez bodu. Na nevýrazných výkonech Getafe se určitě podepsal náročný los a nabitý program, hosté totiž kromě ligy hrají i Pohár UEFA.
Paris SG - RennesTip: 1Kurz: 2.00Důvěra: 8/10Domácí Paris SG po nevydařeném začátku soutěže začíná vyhrávat a stoupat tak v tabulce nahoru. Stále ale čeká na první domácí vítězství, které by mohlo přijít právě v zápase s Rennes. S tímto soupeřem mají totiž Pařížané příznivou vzájemnou bilanci - dokázali ho zdolat v posledních čtyřech domácích utkáních. Rennes navíc nastoupí k zápasu jen dva dny po zápase Poháru UEFA s Lokomotivem Sofia, takže tu svou roli může sehrát i únava.

Reklama