Hlavní obsah

Vyhraje Bolton poprvé pod novým koučem?

Výměna trenéra Leeho za Garyho Megsona měla Bolton odpoutat z jeho předposlední příčky. Po dvou utkáních pod novým koučem ale Wanderers ještě nevyhráli. Dnes je čeká nelehký duel s jedenáctým West Hamem United.

Foto: ČTK

Zklamaný malý fanoušek West Hamu United.

Článek

Domácí West Ham nezačal sezonu úplně nejhůře, ale ke konci září podlehl postupně Newcastlu, Arsenalu a také Aston Ville. Svěřenci kouče Alana Curbishleyho následně doma zdolali 3:1 Sunderland, ale v posledním střetnutí na hřišti Portsmouthu navázali na svou střeleckou nemohoucnost a remizovali pouze 0:0.

„Přežili jsme úvodní nápor a bod beru. Hráči se na něj nadřeli. Kdyby Portsmouth vyhrál, bylo by to nespravedlivé,“ konstatoval kouč Curbishley. Ve středečních utkáních Carling Cupu kladiváři zdolali druholigové Coventry 2:1, kdežto Bolton podlehl Manchesteru City 0:1.

Domácí se potýkají s rozsáhlou marodkou, na které se nachází Freddie Ljungberg, Craig Bellamy, Anton Ferdinand, Scott Parker, Dean Ashton, Kieron Dyerr nebo Bobby Zamora. Kouč kladivářů tak alespoň doufá, že záložníci Hayden Mullins a Mark Noble, kteří měli drobné šrámy, budou dnes fit.

Útočník Luis Boa Morte věří, že dostane konečně více šancí v základní sestavě. „Chci předvést, co umím. Hrál jsem v prvním utkání sezony, ale poté jsem už příliš šancí nedostával a nastupoval jenom v anglických pohárech,“ říká Portugalec, který do londýnského celku přišel z jiného klubu hlavní anglické metropole - Fulhamu.

Bolton v této sezoně nasbíral pouhých 6 bodů a od poslední příčky, na které je Derby, ho dělí pouze lepší skóre. Hosté nedokázali zvítězit už sedmkrát v řadě a jak již bylo zmíněno, ani výměna trenéra nepřinesla obrat k lepšímu. V posledním střetnutí Trotters doma alespoň remizovali s Aston Villou 1:1.

„Těší mě naše snaha. Občas jsem si myslel, že to nemůžeme vydržet. Remíza nám dává optimismus do dalších střetnutí,“ dodal kouč Gary Megson.

Právě proti Aston Ville se Boltonu zranil nejlepší střelec - Nicolas Anelka, který vynechal i pohárový duel s Manchesterem City, a dnes rovněž nenastoupí. Otazník visí nad startem Joey O´Briana a určitě si nezahrají zranění Kevin Davies a Andy O´Brian.

„Byly bychom rádi, kdyby byl Anelka fit, ale není. Skutečnost, že nemůže hrát, dává šanci někomu jinému, který se může předvést,“ říká trenér Megson.

Na vítězství domácích vypsala sázková kancelář bwin kurs 1.75. Na výhru Boltonu určili bookmakeři kurs 4.25 a na remízu si můžete vsadit v kursu 3.40.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články