Hlavní obsah

Soutěž: Hrajte o cestu do Madridu na zápas Realu!

Máte rádi fotbal? Chcete v Madridu na vlastní oči vidět zápas mezi domácím Realem a Juventusem Turín? A chcete mít vstupenku, cestu tam a zpátky a dva originální dresy navrch zadarmo? Zúčastněte se soutěže o Real Madrid „all inclusive“!

Článek

Být divákem zápasu takových legend evropského fotbalu, jako jsou Real a Juventus, je snem spousty malých kluků i jejich otců. Ti druzí si ho nyní mohou splnit - zadarmo si mohou 5. 11. 2008 zaletět na šlágr Ligy mistrů, který se odehraje na stadionu Santiago Bernabéu.

Stačí k tomu jediné - uspět v soutěži se sázkovou kanceláří bwin, která ji pořádá. Podmínky jsou jednoduché: ten, kdo se chce zúčastnit, musí na svůj účet u bwin vložit alespoň 300 korun a do 20. října uzavřít nejméně jednu sólo (jednoduchou) sázku - a potom už jen čekat, jestli právě on bude vylosovaný výherce. Ten totiž získá tučný fanouškovský balíček pro dvě osoby: lístky na hlavní tribunu na zápas Real Madrid - Juventus, letenky, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Madridu, dva dresy domácího Realu a 200 euro kapesné.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti bwin, můžete si ho založit zde.

Přejeme vám hodně štěstí!

Reklama