Hlavní obsah

Duel expertů: 77. kolo

Trefit dvě ze tří remíz ve fotbale, to znamená být v plusu. Přesně to se minulý týden povedlo Volnaskovi, který si tento víkend vybral další dva zápasy, které podle něj skončí remízou. I Eurotiperovi se ale dařilo. Bude tento víkend stejně povedený? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 76. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Asteras - XanthiKoblenz - KaiserslauternLeixoes - Benfica0002.903.253.459/109/108/100:05:01:1okkook
Celkem vsazeno: 2015Celkem výhra: 2059.60Úspěšnost: 102.2%
eurotiper - 76. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Sunderland - ArsenalLille - ValenciennesFinn Harps - St. Patricks2121.601.651.918/108/107/101:11:03:0kookok
Celkem vsazeno: 1601Celkem výhra: 1492.46Úspěšnost: 93.2%

77. kolo

volnasek
Hameenlinna - PK-35Tip: 0Kurs: 3.40Vklad: 8/10Toto utkání 2. finské ligy jsem si vybral ze dvou důvodů. Prvním je, že vzájemná utkání obou celků skončila za poslední 3 sezóny stejným výsledkem, a to vždy remízou 0:0, což je podle mě docela rarita. Druhým důvodem je, že jsem zvědav, zda i další souboj skončí tímto výsledkem, a proto bych kvůli duchu tradice neváhal si na takový výsledek i reálně vsadit. Byl by to ale nejspíš zázrak! Šance domácích na postup jsou totiž již minimální, i když teoreticky to možné je, zato hostům by pomohl k jistotě záchrany každý bod. A já tedy věřím, že hosté z Helsinek ten bodík opět uhrají a zázrak bude na světě.
Atlantis - JJK JyvaskylaTip: 1Kurs: 3.96Vklad: 7/10I druhé utkání jsem vybral z 2. finské ligy a bude jistě patřit k nejzajímavějším a nejsledovanějším, protože oběma celkům půjde o hodně. Lídr ligy, mužstvo JJK, bude hrát o přímý postup mezi elitu, protože má jen dvoubodový náskok před celkem Viikingit a k tomu potřebuje nyní bodovat. Body však potřebuje i Atlantis, který je pro mě letos zklamáním a kterému jde o opak, a to o setrvání v lize. Favoritem podle bookmakerů bwin jsou hosté, kteří Atlantis dokázali doma porazit letos i loni stejným výsledkem 2:0, ale já bych teď spíše vsadil na touhu po záchraně a výhru domácích, což není nereálné. Loni totiž Atlantis na své půdě zvítězil 2:0 tak věřím, že tři překvapivé body získá i nyní.
Cordoba - TarragonaTip: 0Kurs: 2.90Vklad: 9/10Jelikož miluji sázky na remízy, tak ve 2. španělské lize se mi v této souvislosti vybaví pouze jediný celek, a tím je Cordoba. V loňské sezóně jsem na remízovém králi vůbec neprodělal, právě naopak. I proto jsem nyní tento celek vybral, protože v souboji s mužstvem Tarragona opět nečekám žádný jiný výsledek. Pro předpokládanou remízu mluví také vzájemná bilance s tímto soupeřem, se kterým se loni rozešel v obou zápasech smírně 2:2, doma i venku. Obě mužstva jsou na tom po šestém kole bodově stejně, o skóre jsou však hosté výše, a ti budou chtít nějaký ten bodík z Cordoby dovézt. A domácí jim za spravedlivou remízu ten bod darují.
Eurotiper
Haarlem - VenloTip: 2Kurs: 1.85Vklad: 8/10Po deseti odehraných kolech ve 2. holandské lize je v čele Venlo s 23 body. V následujícím kole se představí na hřišti Haarlemu, kterému se momentálně nedaří. Prohrál už tři zápasy v řadě, vinou čehož spadl na 11. místo. Venlo je na tom o hodně líp, už 8 zápasů nenašlo přemožitele a v posledních pěti dokonce bodovalo naplno. V utkáních proti Haarlemu se mu daří a při současné formě očekávám jeho vítězství.
Drogheda - Bohemians DublinTip: 2Kurs: 2.50Vklad: 8/10Největším šlágrem 29. kola irské ligy bude duel mezi osmou Droghedou a lídrem Bohemians. Hosté jsou letošním suverénem a titul už mají v kapse. O jejich dominanci asi nejlépe svědči aktuální série 11 vítězných zápasů v řadě. Dvanáctý mohou přidat proti Droghedě, se kterou už letos vyhráli, nejprve venku 2:1 a potom i doma 2:0. Droghedě se navíc v posledních zápasech nedaří, a tak by nemusela být pro Bohemians nezdolatelnou překážkou.
Kongsvinger - Lov HamTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 8/10Čtyři kola před koncem 2. norské ligy má Kongsvinger na 14. místě náskok na sestupovou pozici 4 body. Za to vděčí hlavně sérii 4 výher z posledníéch kol. Svou formu by měl využít i v zápase proti 10. Lov Hamu, čímž by se výrazně přiblížil záchraně. Hostům už prakticky o nic nejde a venku se jim navíc příliš nedaří, proto očekávám vítězství domácího Kongvingeru.

Reklama