Hlavní obsah

Duel expertů: 79. kolo

Tři ze šesti zápasů se minulý týden podařilo uhodnout účastníkům Duelu expertů. Sázka na risk se naprosto vyplatila Volnaskovi, jehož plusová čísla zvedla remíza v ruském derby a ostrá dvojka ve Španělsku. Eurotiperovi se tentokrát tolik nedařilo, i když výhra Austrie Vídeň byla jednoznačnou záležitostí. Po třech tipech si soutěžící připravili i na tento víkend. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 78. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Huesca - AlbaceteSaturn - SpartakPolonia - C. Krakow2023.453.007.008/108/108/101:20:00:0okokko
Celkem vsazeno: 2063Celkem výhra: 2165.02Úspěšnost: 104.9%
eurotiper - 78. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Austria - LASK LinzHonka - Tampere UtdIraklis - Ergotelis1121.851.654.258/108/108/105:03:40:0okkoko
Celkem vsazeno: 1649Celkem výhra: 1556.06Úspěšnost: 94.4%

79. kolo

volnasek
Siena - CataniaTip: 0Kurs: 2.90Vklad: 8/10O víkendu pokračuje Serie A již svým 8. kolem a v něm se odehraje zápas, který mě velice zajímá, protože miluji sázky na remízy. Utkají se totiž dva celky, které ve vzájemných čtyřech duelech za poslední dvě sezóny pouze plichtily. I nyní takový výsledek není vůbec nereálný, protože Catania na třetí pozici hraje letos výborně (zatím pouze jedna prohra), a Siena, která doma ještě neprohrála a neinkasovala dokonce ani branku. I proto svému tipu a remízovému prodloužení vzájemných zápasů tak věřím, podle mého názoru domácí konečně inkasují, ale taky branku vstřelí. Takže tipuji 1:1.
Bari - GrossetoTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 8/10I druhé víkendové utkání jsem vybral z italského fotbalu, ale z 2. ligy. Grosseto, zatím druhý celek tabulky, podle výsledků letos míří vysoko, protože postup mezi elitu by byl pro toto mužstvo neskutečným úspěchem. Zatím pro to mluví i jeho výsledky, protože již šest kol neokusili hosté trpkost porážky a určitě si pojedou pro nějaký ten bod i na půdu Bari. Domácí po úterní prohře 0:3 s nováčkem a zároveň i překvapivě lídrem soutěže mužstvem Sassuolo si budou chtít své fanoušky jistě udobřit vítězstvím, ale na rozjeté Grosseto to podle mě stačit nebude. Bari tedy daruje svému soupeři bod za spravedlivou remízu, tak jako v loňské sezóně, kdy doma hrálo 0:0.
Boca Juniors - RosarioTip: 02Kurs: 2.62Vklad: 6/10Minulý týden jsem ve svém riskantním tipu v utkání 1. polské ligy (Polonia - C. Krakow 1:1) přišel o úspěšný tip jenom proto, že jsem nedal na svůj původní tip 02 s pěkným kursem 2.63, ale odvážil jsem se dát čistou 2. To se stává a potvrdilo se pravidlo, že stačí, když kape a nemusí pršet. Proto jsem dnes vybral také jednu chuťovku, při které se budu řídit výše zmíněným heslem. Domácí Boca Juniors podle mě letos nepředvádí výkony, na které byla zvyklá z minulých sezón. V lize ani v Copa Sudamericana to není zřejmě podle její představy a nevyrovnané výkony svědčí jakoby o poklesu formy. V tomto utkání přivítá na svém hřišti poslední mužstvo ligy, celek Rosario, který venku neuhrál ve čtyřech utkáních ani bod, a proto je Boca podle bookmakerů bwin jednoznačně favoritem. Očekává se tedy všeobecně vítězství domácích, ale z pohledu vzájemných duelů to tak jednoznačné není. Boca totiž s Rosariem za poslední tři sezóny doma 3x remizovala! A tak docela věřím tomu, že domácí roli favorita nepotvrdí a přenechají hostům první letošní bod z hřišť soupeřů.
Eurotiper
Lille - CaenTip: 1Kurs: 1.72Důvěra: 8/10Zajímavým zápasem 10. kola francouzské ligy může být duel v Lille, kde přivítají Caen. Domácí se po nevydařeném vstupu do sezony, kdy v úvodních třech kolech nasbírali jediný bod, dostávají do formy. Momentálně tahá Lille sérii pěti zápasů bez prohry a v posledním kole dokonce remizoval 2:2 na půdě vedoucího Lyonu. Caenu patří aktuálně 11. místo se ziskem 12 bodů, deset z nich ale vybojoval na domácí půdě. Venku boduje jen sporadicky a v Lille to určitě nebude mít jednoduché, loni si odvezl debakl 0:5.
Tomsk - ZenitTip: 2Kurs: 1.75Důvěra: 8/10Obhájce titulu Zenit Petrohrad je 5 kol před koncem ruské ligy až na pátém místě. Jestli si chce vybojovat účast v Lize mistrů nebo Poháru UEFA i v příští sezoně, nesmí už ztrácet body. Tomsku se v poslední době moc nedaří, boduje jen s týmy z chvostu tabulky. Loni prohrál se Zenitem oba zápasy a tento rok v Petrohradu přesvědčivě 1:5. Jeho prohru očekávám i nyní.
Besiktas - SivasporTip: 2Kurs: 5.00Důvěra: 7/10Největším šlágrem 8. kola turecké ligy bude určitě zápas, v němž vedoucí Besiktas hostí o 4 příčky horší Sivasspor. Besiktas v dosavadním průběhu sezony ještě neokusil trpkost porážky, ale Sivasspor bude bezesporu jeho zatím nejtěžším soupeřem. Velmi zajímavě vyznívá vzájemná bilance obou mužstev - v posledních třech sezonách se z vítězství vždy radovali hosté.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články