Hlavní obsah

Vyprodaný Eden uvidí aktuálně pátý celek Premier league

Eurotip.cz

Pražská Slavia zůstala jediným českým zástupcem v evropských pohárech a hned na úvod se střetne s pikantním soupeřem. Aston Villa během pár dní beznadějně vyprodala Eden a do slávistické pokladny přibylo jen za vstupné více jak 20 miliónů korun.

Článek

Plné hlediště však není jen plusem, co se financí týče, ale dobrá zpráva to je rozhodně i pro svěřence trenéra Karla Jarolíma. Přes 20 tisíc fanoušků požene převážně kupředu právě Sešívané, kteří by dnes i s trochou štěstí mohli dosáhnout na zajímavý úspěch. V Edenu se jim nebývale daří a v současné době není na českých fotbalových trávnících lepšího mužstva.

„Favorit je sice soupeř, ale na naší straně je výhoda domácího prostředí a zdůrazňuji opravdu domácího. To jistě bude poměr sil na trávníku srovnávat. Hrajeme doma a budeme chtít vyhrát,“ řekl na předzápasové tiskové konferenci kouč Jarolím „Každopádně nás čeká v prvním zápase těžký protivník. Především v ofenzivní hře je to hodně kvalitní celek a velký pozor si budeme muset dávat na standardní situace,“ dodal lodivod Slavie, který stále nemá k dispozici Šikliče, Litteriho, Dřížďala a Ivanu. Fit je naopak už Švento.

Aston Villu není nutno nikterak představovat, jelikož se jedná o jeden z nejtradičnějších anglických klubů, který neodmyslitelně patří do Premier league. V současné době navíc zažívá jakýsi boom, což dokazuje i její současná pátá příčka v nejprestižnější ligové soutěži světa. Pondělní generálka na dnešní zápas však Villans moc nevyšla, když prohráli 2:0 v Newcastlu. „Byli jsme špatní v zakončení. Změnami můžeme tým oživit, několik jich bude. Máme v týmu několik hráčů, kteří jsou opravdu hladoví po tom, aby nastoupili,“ řekl trenér Martin O'Neill, jehož tým má momentálně hodně nabitý program.

Pražský celek vstupuje do zápasu jako outsider s kursem 2.85 na její vítězství. Remízu si můžete u společnosti bwin vsadit za kurs 3.35. I přes roli hostujícího mužstva favorizují bookmakeři této společnosti Aston Villu a vypsali na ni kurs 2.20.

Reklama