Hlavní obsah

Duel expertů: 85. kolo

Parádní trefu má za sebou Volnasek, který minulý týden uhodl všechny tři zápasy. Znovu se tím vzdálil svému soupeři, kterému se tolik nedařilo. Oplatí mu to Eurotiper tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 84. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Newell's - V. SarsfieldIpswich - Sheffield Utd.Hoffenheim - Bielefeld1012.003.001.408/107/109/101:01:13:0okokok
Celkem vsazeno: 2212Celkem výhra: 2333.56Úspěšnost: 105.5%
eurotiper - 84. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Larisa - IraklisRied - LASK LinzManc. City - Manch. Utd.02111.891.605.007/108/107/102:01:00:1kookko
Celkem vsazeno: 1778Celkem výhra: 1679.81Úspěšnost: 94.5%

85. kolo

volnasek
Hercules - EibarTip: 1Kurs: 1.73Vklad: 9/10Hercules, jeden z aspirantů na postup mezi španělskou, elitu hostí v 15. kole mužstvo Eibaru. Pokud to domácí myslí s postupem vážně, musí již naplno bodovat, protože nevyhráli čtyři kola v řadě. Eibar je zatím těsně nad sestupovým pásmem, od kterého se odpoutal po minulém kole, kdy doma porazil mužstvo R. Murcia 3:1 a po pěti kolech získal konečně tři body. V tomto duelu se přikláním k tomu, že Hercules na vlastní půdě již konečně získá plný bodový zisk a tím potěší své fanoušky i z toho důvodu, že loni rozstřílel svého soupeře na jeho hřišti 3:0 a doma dokonce 5:1.
Osasuna - ValladolidTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 7/10Zajímavý zápas se odehraje ve 14. kole 1. španělské ligy. Předposlední Pamplona přivítá osmý Valladolid, který v posledních třech zápasech ukazuje skvělý vzestup formy. Vyhrál totiž 3:0 ve Villarrealu, doma stejným výsledkem porazil Mallorcu a dokonce si poradil i s Realem Madrid 1:0. To domácí fotbalisté se trápí a ze šesti posledních utkáních vytěžili pouhé čtyři body, což se odrazilo i na jejich postavení v tabulce. I proto se bude snažit Osasuna nyní získat důležité tři body, ale proti rozjetým hostům se jim to podle mého názoru nepodaří. Věřím však tomu, že urvou alespoň bod a tím prodlouží vzájemnou bilanci s tímto soupeřem o další remízu.
Nantes - LyonTip: 2Kurs: 1.75Vklad: 9/10V 17. kole 1. francouzské ligy zavítá lídr soutěže z Lyonu na hřiště nováčka FC Nantes. Domácí, vlastně staronový účastník ligy, po pěti zápasech v řadě v minulém kole konečně naplno zabrali, když po výhře 2:0 na hřišti Le Havre získali důležité tři body. To Olympique nevyhrál dvě kola po sobě a získal pouhý bod, a to ještě po překvapivé remíze 0:0 s posledním Valenciennes. I přesto má Lyon v tabulce pětibodový náskok, který si bude chtít minimálně upevnit. Ve vzájemném meření sil těchto mužstev totiž v ročnících 05/06 a 06/07 Lyon neztratil žádný bod jak doma, tak ani na půdě Nantes, a i nyní podle mě roli favorita potvrdí.
Eurotiper
Kapfenberg - Mattersburg Tip: 1 Kurs: 2.00Důvěra: 8/10V 20. kole rakouské bundesligy se odehraje velmi důležitý zápas v boji o záchranu. Momentálně osmý Kapfenberg hostí devátý Mattersburg. Oba týmy dělí jen dva body a Mattersburg má dokonce stejný počet bodů jako poslední Altach. Kapfenbergu se v posledních kolech vcelku dařilo proti favorizovaným týmům: nejprve senzačně zdolal vedoucí Salcburk na jeho půdě 5:2 a v posledním kole jen těsně podlehl Austrii Vídeň 1:2. Tento nárůst formy potřebuje potvrdit i v klíčovém zápase proti Mattersburgu. Už první dva vzájemné zápasy ukázaly, že v těchto těžkých duelech je velkou výhodou domácí prostředí. Navíc, šance domácích na zisk tří bodů roste i při pohledu na bilanci Mattersburgu venku, kde získal jen dva body v 10 zápasech.
LASK Linz - Sturm GrazTip: 2 Kurs: 1.85Důvěra: 8/10V dalším utkání rakouské ligy na sebe narazí dva týmy, které jsou v úplně rozdílných situacích. Domácí LASK prohrál už neuvěřitelných devět zápasů v řadě, kvůli čemuž se propadl až na 7. místo v tabulce. Ještě horší je fakt, že v posledních osmi zápasech se mu nepodařilo skórovat a gól nevstřelil ani v letošních dvou vzájemných zápasech se Sturmem, v nichž zaznamenal prohry 0:2 a 0:3. Hostům se naopak daří, na vedoucí Salcburk ztrácí jen 4 body, přičemž mají o zápas méně. V posledních osmi zápasech, v nichž ztratili jen dva body, nastříleli soupeřům 28 gólů, což je 3.5 gólu na zápas. Při současné střelecké formě obou mužstev se klidně může zrodit i výraznější vítězství hostujícího Sturmu.
PSV - Groningen Tip: 1 Kurs: 1.65Důvěra: 8/10PSV Eindhoven je jako obhájce titulu v nizozemské lize po 13 kolech až na 6. místě. Na vedoucí Alkmaar ztrácí sedm bodů. příčinou tohoto špatného postavení jsou hlavně ztráty bodů na hřištích soupeřů, kde PSV v sedmi zápasech vybojoval jen stejný počet bodů. Doma je to o hodně lepší, v šesti utkáních ztratil body jen po prohře s Rodou 2:3. V tomto kole přivítá pátý Groningen, který má podobnou bilanci jako PSV, a výhoda domácího prostředí může v tomto zápase sehrát rozhodující roli. PSV má navíc ve vzájemných zápasech s Groningenem velmi příznivou bilanci, a proto očekávám, že vybojuje důležité tři body.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články