Hlavní obsah

Duel expertů: 94. kolo

Shodnou úspěšnost měli před týdnem oba účastníci Duelu expertů. Zatímco ale volnaskův tip na remízu znamenal další plusové kolo, jeho soupeř si v úspěšnosti pohoršil. Vrátí mu to Eurotiper tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 93. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hamburk - BayernIraklis - ArisQPR - Reading0003.252.803.158/107/108/101:00:10:0kokook
Celkem vsazeno: 2412Celkem výhra: 2538.03Úspěšnost: 105.2%
eurotiper - 93. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Rennes - ToulouseFalkirk - AberdeenOsasuna - Mallorca1211.852.202.007/108/107/100:01:01:0kokook
Celkem vsazeno: 1975Celkem výhra: 1897.20Úspěšnost: 96.1%

94. kolo

Volnasek
Brescia - BariTip: 0Kurs: 2.60Vklad: 8/10Utkání 24. kola druhé italské igy bude zajímavé zejména z toho pohledu, zda některý z těchto soupeřů konečně ve vzájemných zápasech zvítězí. Za poslední dvě sezóny i v tomto ročníku totiž skončila všechna vzájemná utkání remízou a i nyní to podle mého názoru vypadá na smírný výsledek. Hosté vévodí druhé lize, jistě pomýšlí na přímý postup mezi elitu a domácí, kteří jsou zatím na příčce třetí a ztrácí na lídra pouhé čtyři body, by rádi totéž. Brescia hraje doma skvěle (9-2-1) a Bari má nyní skvělou formu, z čehož mi tedy vychází vyrovnaný souboj, který opět skončí tradičně spravedlivou remízou.
Livorno - PiacenzaTip: 1Kurs: 1.50Vklad: 9/10Livorno v pondělní dohrávce 23. kola rozdrtilo Mantovu na jejím hřišti 5:2 a upevnilo si tak druhou pozici v tabulce druhé italské ligy. Tak jako lídr z Bari, i domácí by rádi postoupili do Serie A přímo, a tak v případě jeho klopytnutí a výhrou nad víkendovým soupeřem Piacenzou by jej v tabulce přeskočili. Piacenza podává letos střídavé výkony, je těsně nad sestupovým pásmem, a tak každý bod potřebuje. Doma s Livornem remizovala 1:1, ale z půdy svého hostitele, který je jistě velkým favoritem, podle mě odejde s prázdnou.
Bayern - DortmundTip: 1Kurs: 1.45Vklad: 9/10Fotbalisté z Mnichova utrpěli v minulém kole porážku 0:1 v Hamburku a tím klesli až na 4. místo v tabulce se ztrátou tří bodů na lídra z Hoffenheimu. O víkendu hostí Dortmund, který je na tom v této sezóně podstatně lépe než loni. Zatím si drží 6. pozici a neporazitelnost již šest kol v řadě, což by jistě rád prodloužil i v utkání s Bayernem. V Mnichově však utrpěl vždy porážku v posledních dvou sezónách (5:0 a 2:0) a nevěřím, že by změnil tuto bilanci právě v tomto zápase. Věřím domácím, že odčiní zklamání z minulého kola a Borussii vyprovodí domů s prázdnou.
Eurotiper
Cagliari - Atalanta Tip: 1 Kurs: 1.95 Vklad: 9/10V italské Serii A se ve 23. kole odehraje zajímavý souboj dvou týmů ze středu tabulky mezi Cagliari a Atalantou. V prvním letošním duelu uspěla Atalanta 1:0, ale bylo to v období, kdy se Cagliari vůbec nedařilo. Tehdy to byla jeho čtvrtá prohra z pěti v řadě. Od té doby si ale připsalo skalp vícero favoritů a postupně se propracovalo z úplného dna až na 8. místo v tabulce. Za zmínku stojí vítězství 3:2 z minulého týdne v Turíně nad Juventusem. Pro Cagliari to bylo už čtvrté vítězství v sérii a v novém roce ztratilo jen po po remíze 1:1 s Interem. Doma vyhrálo sedm z osmi zápasů, ve kterých inkasovalo jen dva góly. Oproti tomu Atalanta v této sezoně přivezla ze soupeřových trávníků jen 5 bodů, přičemž doma jich vybojovala 25. To svědčí o velkém vlivu domácího prostředí na její výkony. Loni i předloni v Cagliari prohrála a prohrát by měla i nyní.
Huelva - Atletico Madrid Tip: 1 Kurs: 2.95 Vklad: 7/10Zápas mezi 15. Huelrvou a sedmým Atletikem ve španělské Primera Division má na první pohled favorita v hostujícím celku. Ale tomu se v poslední době vůbec nedaří, v tomto roce ještě nezvítězil a zaznamenal jen dvě remízy v pěti zápasech. Domácí jsou na tom opačně, právě na přelomu roku se jim začalo dařit a momentálně táhnou sérii čtyř domácích vítězství. Atletico naposledy vyhrálo v Huelvě v roce 2002 a od té doby tu zaznamenalo tři prohry a jednu remízu.
Guimaraes - MaritimoTip: 1 Kurs: 2.30Vklad: 7/10V portugalské lize hostí momentálně osmý Guimaraes páté Maritimo. Oba týmy okupují pokojný střed tabulky a podávají stabilní výkony. Nejvíc mě zaujala jejich vzájemná bilance. Guimaraes vyhrálo posledních 5 zápasů nad Maritimem shodným poměrem 1:0. Takového vítězství by se domácím hodilo i v tomto duelu. V němž si potřebují vylepšit nelichotivou bilanci na vlastním hřišti, kde v této sezony vyhráli jen jednou.

Reklama