Hlavní obsah

Vaše trefy: Každý jde svou cestou

Osmnáct nedobytných tvrzí postavil ve svém Maxikombi sázkař z Rudné. Stalo se, co předpokládal, hosté si ani neškrtli. Nymburský tipér se zaměřil výhradně na tenis, dvěma aktérům přitom neváhal věnovat náskok. Hokejový labužník z Chodova rozkrájel zápasy na jednotlivé třetiny. Co spojuje trojici sázkařů s rozdílnou taktikou? Radost z výhry!

Foto: Jan Vítek, CO

Vítězné tikety

Článek

Hosté si neškrtliK neúspěchu odsoudil hostující týmy tipér z Rudné. Do svého Maxikombi naládoval osmnáct fotbalových zápasů, které rozložil do tří skupin. Ke všem utkáním přišpendlil stejný tip - jedničku. Protože domácí celky poslaly soupeře domů s prázdnou, bere tipér 73 832 korun! Slavia sice nepředvedla proti Zlínu oslnivý výkon, roli favorita však díky trefě Pekharta splnila. Z výhry a čistého konta se radoval i druholigový vršovický celek. Klokani zdolali HFK Olomouc a Morávek dvakrát střelecky potvrdil svůj talent. Tipér přesně odhadl i čtyři zápasy slovenské elitní soutěže. Žilina s Artmedií uštědřily svým protivníkům pětigólový výprask. Stejným přídělem knokautoval v Premier League Liverpool Aston Villu. Ikoně "reds" Gerrardovi pomohly k hattricku dvě proměněné penalty. Své fanoušky nezklamal ani Bayern. Obr z Mnichova zdolal poslední Karlsruhe gólem Sosy, který se v sezoně poprvé zapsal mezi střelce. Těsnou výhru si připsalo i francouzské Lille. Rudenskému sázkaři pomohl ke správnému tipu Slovák Róbert Vittek, který se ve 40. minutě blýskl výstavní šibenicí.

Spočítané gamyVýhradně na tenis zaostřil ve své akovce klient Tipsportu z Nymburku. Protože precizně  předpověděl dění na antuce i tvrdém povrchu, přihrál si báječných 60 605 korun. Z povedené akovky vyčnívají dvě handicapové příležitosti. Nejlepší hráč světa Nadal se ve čtvrtém kole turnaje v Indian Wells utkal s Nalbandianem. Tipér věnoval Argentinci náskok čtyř gamů a vsadil si, že v takto nastaveném měření s Nadalem neprohraje. Španělský dravec do té doby Nalbandiana ještě nikdy neporazil. Tentokrát ale Nadal odvrátil pět mečbolů, postoupil do čtvrtfinále a nakonec v Kalifornii vybojoval titul. Sázkaře ovšem zajímal poměr gamů, a ten byl při výsledku 3:6, 7:6, 6:0 se započteným náskokem Nalbandiana nerozhodný 16:16.  Tenisový tipér od Labe si zaškrtl správný tip i v případě souboje vítězky turnaje Zvonarevové s Wozniackou. Ruska vyhrála 6:4, 6:2 a "poradila! si tak i s náskokem tří gamů, který Středočech v tiketu dopřál dánské soupeřce.

Naporcovaný hokejLabužnicky si vychutnal souboj s bookmakery hokejový tipér z Chodova. Zápasy v gradačním Kombinátoru rozporcoval na jednotlivé třetiny a na vidličku napíchl výhru 41 922 korun. Ve čtvrtém semifinálovém souboji Karlových Varů se Spartou sázkař bezmezně věřil Energii. Vsadil si, že domácí udolají Pražany v první i ve druhé třetině. Lázeňský celek v úvodní dvacetiminutovce smetl soupeře zásahy Hluchého, Kumstáta a Pecha. V prostředním dějství se trefili Milan Procházka s veteránem Řezníčkem a Sparta stačila pouze snížit gólem Vykoukala. V Rusku a Švédsku tipér trefil remízy v úvodních třetinách.  Při hokejové exkurzi do zámoří výherce správně tušil, že po prvním klaksonu budou spokojenější hráči Calgary než Detroitu. Nejtěsnější náskok zařídil v čase 10:57 obránce "plamenů" Dion Phaneuf.

Reklama