Hlavní obsah

Vyhraje Liberec v Teplicích? Tipněte si!

Fotbalisté Sparty Praha dnes v prvním zápase čtvrtfinále Poháru ČMFS hostí na pražské Letné Viktorii Plzeň, jejímž partnerem je sázková kancelář Tipsport. Sparťanští fotbalisté obhajují v letošním ročníku triumf z předchozích třech let, kdy dokráčeli až na vrchol.

Článek

Překazit jejich snahu se pokusí plzeňská Viktorka, jejíž dres obléká několik bývalých hráčů Sparty v čele s kapitánem Pavlem Horváthem. Dokáží dnes plzenští fotbalisté Spartu překvapit? Bookmakeři Tipsportu tomu příliš nevěří, na výhru Sparty sázejte při kursu 1,44:1, vítězství hostující Plzně můžete trefit s kursem 6,1:1!

Téměř přesně po šesti letech se dnes v Teplicích bude znovu hrát Pohár ČMFS. Naposledy zde tepličtí hráli 16.4. 2003, kdy se rovněž ve čtvrtfinále střetli s pražksou Slavií. Během šesti let odehrály Teplice v poháru 21 utkání na půdě svých soupeřů a nyní tuto sérii ukončí v severočeském derby proti Slovanu Liberec.

Teplice se s Libercem střetly v této sezoně již dvakrát v lize, když U Nisy prohrály 0:1 a stejným výsledkem potom zvítězily na domácím hřišti. Poměrně vyrovnaně vidí dnešní duel kursoví experti (2,30 – 1,28 – 2,90 – 1,48 – 3,02).

Reklama