Hlavní obsah

Tipérův tip: Zasmečujte v tiketech!

V posledních dnech se s tipérovými tipy roztrhl pytel. Po basketbalové nabídce připravil další tiket, tentokráte na dvě tenisová utkání. Jakou bude mít úspěšnost?

Článek

Matthias Bachinger – Rameez Junaid úterý 21.4., 12:00, ATP Challenger Sofia

V bulharské Sofii by měl německý hráč Bachinger přehrát Australana Junaida, kterému více vyhovují rychlé povrchy. Bachinger také není „ortodoxní“ antukář, ale má i zkušenosti ze zápasů z druhé stovky. V březnu se dokonce v Bergamu utkal se Santorem, kterému však jednoznačně podlehl. Rameez Junaid je akutálně hráč až páté světové stovky (408.) a většinu zápasů odehrává s níže postavenými hráči v žebříčku než je Bachinger. Kurs 1,52 je slušný.

Tipérův tip: vítězství Bachingera s kursem 1,52

Oscar Hernandez – Eduardo Schwank úterý 21.4., 10:30, ATP Barcelona

V Barceloně se odehraje španělsko-argentinský antukový souboj. A já v tomto zápase věřím více domácímu Hernandezovi. Ten se „prokousal“ kvalifikací v Monte Carlo přes O. Rochuse a Andujara do hlavní soutěže, kde vyřadil Benneteaua. Vypadl ve druhém kole s Djokovičem 1:6,2:6. O dvanáct míst v žebříčku ATP lépe postavený Eduardo Schwank prochází krizí. Vypadl v prvním kole doma v Buenos Aires, v prvním kole Indian Wells, v prvním kole v Miami a v prvním kole v Monte Carlo s Gicquelem. Poslední vítězný zápas odehrál v únoru se 151. hráčem světa Ruiem Machadem. Ačkoliv bookmakeři snížili kurs na domácího Hernandeze, za 1,60 si jej i tak zahraji.

Tipérův tip: vítězství Hernandeze s kursem 1,60

Reklama