Hlavní obsah

Uspějí Yankees proti Baltimoru?

Stále více tipérů vkládá do svých tiketů zápasy Major League Baseball. Proč právě „americká klasika“ získává příznivce v srdci Evropy? V baseballu neexistuje remíza, což je velká výhoda pro sázkaře. Hraje se každý den a návratnost vkladů je rychlá skoro stejně jako odpálený míček.

Článek

Velkou porci baseballu si můžete dopřát i dnes. New York Yankees, legendární klub z Bronxu, hostí v souboji Východní divize Americké ligy Baltimore Orioles. Favoritem jsou Yankees s kursem 1,33:1, kteří vyhráli dvacet ze sedmatřiceti soubojů. Baltimore s šestnácti úspěchy uzavírá divizní pořadí. Při úspěchu hostů můžete znásobit svůj vklad kursem 3,01:1.

Newyorský tým má za sebou vydařenou čtyřzápasovou domácí sérii s Minnesotou Twins (5:4, 6:4, 3:2, 7:6). Baltimore pokračuje ve výjezdu se střídavými úspěchy, v Kansasu dokázal vyhrát dvě ze čtyř utkání. Oba dnešní soupeři se letos střetli šestkrát na půdě Orioles s vyrovnanou bilancí tří výher a porážek.

Výzvou k tipování jsou sázky na součet výsledku. Pokud si myslíte, že padne nejvíce osm bodů, vsaďte si v kursu 2,05:1. Na deset a více bodů lze sázet s kursem 1,85:1. Kurs 9:1 Tipsport nasadil k možnosti, že hráči obou týmů vybojují dohromady přesně devět bodů.

Reklama