Hlavní obsah

Obujte si kopačky, hrajeme!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Výzvou pro dnešní večer jsou dva zápasy třetího předkola Ligy mistrů a přípravný duel dvou gigantů. Prověřte svůj tipérský instinkt!

Foto: čtk

Záložník Salcburku Karel Piták.

Článek

FC Curych – NK MariborZahájit útočné manévry můžete ve 20:15 hodin na stadionu v Curychu. Domácí FC v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů změří síly s Mariborem. Hosté ze Slovinska ve druhém předkole postoupili přes Georgii po výsledcích 0:0 a 3:1. V dnešním souboji je však favoritem Curych (1,52 – 1,07 – 3,6 – 2,21 – 5,8). Ve svých tiketech můžete dopřát Mariboru jednogólový náskok a vsadit si na vítězství Curychu v kursu 2,44:1. K úspěchu budete potřebovat, aby úřadující švýcarský šampion vyhrál alespoň o dvě branky.

Red Bull Salzburg – Dinamo ZáhřebO čtvrthodiny později, ve 20:30 hodin, má výkop souboj Red Bullu Salzburg s Dinamem Záhřeb. Rakouský mistr se ve druhém předkole Ligy mistrů nečekaně nadřel na postup přes irský Bohemians Dublin. Po domácí remíze 1:1 zachránil „býky“ v Dublinu vítězným gólem v závěru Patrik Ježek. Další český hráč Red Bullu Karel Piták se potýká se zdravotními problémy. V dresu Dinama Záhřeb, které ve druhém předkole vyřadilo Pjunik Jerevan (0:0, 3:0), se představí útočník Miroslav Slepička. Zápas bude řídit český sudí Pavel Královec. Bookmakeři Tipsportu favorizují Salzburg (2,2 – 1,25 – 2,9 – 1,52 – 3,21). Přímý přenos vysílá program ORF1. Vytvoří si „býci“ náskok před odvetou na horké půdě v Záhřebu?

Bayern Mnichov – AC MilánVýzvou k soubojům s bookmakery Tipsportu „naživo“ je i semifinále Audi Cupu v Mnichově. Domácí Bayern nastoupí od 20:45 hodin proti AC Milán. Vychutnejte si měření gigantů minutu po minutě, přímý přenos nabídne Sport1. Tipsport dává větší šance na úspěch německému vicemistrovi (2,05 – 1,23 – 3,1 – 1,6 – 3,35). Pokud předpokládáte, že v dnešním utkání skórují oba týmy, pošlete do hry kurs 1,62:1. Dva ze čtyř posledních vzájemných střetů v Lize mistrů vyhrál Milán, dvakrát se hrálo nerozhodně.

Reklama