Hlavní obsah

Milán hostí Marseille, pojďte hrát!

Jeden z klíčových soubojů Ligy mistrů dnes večer hostí fotbalový chrám San Siro. AC Milán se v domácím prostředí utká s Olympique Marseille. Italsko-francouzské měření ve skupině C si můžete vychutnat v přímém televizním přenosu a při akčních Live sázkách!

Článek

Ve skupině C se nad postupovými šancemi týmů vznášejí otazníky. V čele je Real Madrid se sedmi body, stejný zisk má i druhý AC Milán. Ve hře je však také Olympique Marseille s pouze jednobodovým mankem. Bookmakeři Tipsportu ve večerní bitvě favorizují Milán, na vítězství Rossoneri si můžete vsadit v kursu 1,85:1. Pokud si myslíte, že se po závěrečném hvizdu bude radovat Marseille, pošlete do hry kurs 3,7:1. Pro nerozhodný výsledek je k dispozici kurs 3,3:1.

První vzájemný souboj vyšel lépe italskému celku. Ze Stade Vélodrome přivezl výhru 2:1, když dvakrát skóroval zkušený forvard Filippo Inzaghi. Za domácí tým vyrovnával Gabriel Heinze. Hned v dalším utkání Milán doma senzačně prohrál s Curychem 0:1 a vzápětí své fanoušky překvapil znovu, tentokrát ovšem příjemně. Červenočerní dokázali pokořit Real Madrid na jeho hřišti 3:2, dvěma trefami se blýskl Alexandre Pato. V odvetě na San Siru se hrálo nerozhodně 1:1, když na úvodní gól Karima Benzemy odpověděl proměněnou penaltou Ronaldinho. V italské Serii A Milán v osmi posledních zápasech nenašel přemožitele a nyní se pyšní šňůrou tří vítězných duelů. O víkendu Rossoneri na San Siru přestříleli Cagliari 4:3 a patří jim třetí příčka.

Marseille rozehrál skupinu C porážkami se dvěma hlavními favority. Po domácí prohře s Milánem padl i na scéně Bílého baletu, Realu Madrid podlehl 0:3. Chuť si Olympique spravil v utkáních s Curychem. Ve Švýcarsku zvítězil 1:0 díky brance Gabriela Heinzeho, doma soupeře deklasoval 6:1 a uchoval si reálnou šanci na postup. Ve francouzské Ligue 1 figuruje Marseille na sedmé pozici. V posledním utkání Olympique zdolal Paris SG 1:0, když skóroval Gabriel Heinze. Předtím si Marseille odvezla z Lyonu bod za divokou remízu 5:5.

Výzvou pro fotbalové labužníky jsou sázky na střelce. Na branku Marseille budou mířit Pato (2,8:1), Inzaghi (2,9:1) nebo Ronaldinho (3,5:1). Fanoušci Olympique věří, že se trefí Niang (3,5:1), Brandao (4:1) či Cheyrou (7:1). Přihrajte jim na gól ve svých tiketech.

Utkání začne ve 20:45 hodin, přímý přenos vysílá Nova Sport.

Reklama