Hlavní obsah

Teplice v dohrávce hostí Slavii, ta venku ještě neprohrála

S cílem udržet venkovní neporazitelnost vyrazili do Teplic fotbalisté Slavie. Vršovický tým v nové sezóně ještě mimo svůj stadion neprohrál, dvakrát ovšem remizoval. Teplice naopak stále čekají na domácí vítězství.

Foto: Petr Horník, Právo

Slávisté Karol Kisel (zády) a Ondřej Čelůstka se radují z gólu proti Liberci.

Článek

Svěřenci trenéra Plíška totiž před vlastními fanoušky nejprve prohráli s Příbrami 1:2 a poté remizovali 1:1 s Českými Budějovicemi. Těm bod zařídil gól Ondráška z 87. minuty. V tabulce byli Severočeši po pěti kolech až desátí a to jen díky poslední výhře 2:0 v severočeském derby s Ústí. To hraje domácí zápasy na teplickém stadionu.

Slavia v minulém kole poprvé v ročníku prohrála, doma nestačila na Liberec. Předtím sešívaní remizovali s Bohemians 1905 a v Ostravě, porazili Mladou Boleslav 1:0 a z Brna si odvezli vítězství 3:2. Tahounem je nová posila Kisel, záložník už vstřelil čtyři góly.

V minulé sezóně oba zápasy skončily nerozhodně. V Teplicích sice domácí vedli po gólu Stožického, ještě do přestávky ovšem vyrovnal Jaroslav Černý. Jarní odveta v Edenu skončila bez branek. V dlouhodobé bilanci Slavia vyhrála polovinu z 28 utkání.

Na vítězství Teplic si můžete vsadit v kursu 2,73, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama