Hlavní obsah

Sevilla dohání manko z Bragy, LM si nechce nechat uniknout

Na zajímavý zápas se mohou těšit fanoušci Sevilly. Španělský klub, se kterým se ve své jediné účasti v Lize mistrů utkala pražská Slavia, prohrál první zápas 4. předkola Champions League v Braze 0:1 a musí v domácí odvetě proti Portugalcům dohánět manko.

Foto: Marcelo Del Pozo, Reuters

Fotbalisté Sevilly Diego Perotti (vlevo) a Jesus Navas oslavují vstřelenou branku v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů proti CSKA Moskva.

Článek

Sevilla skončila v minulém ročníku španělské ligy čtvrtá, dobrou formu již před zápasem v Braze prokázala v utkání Superpoháru proti Barceloně. Mistrovský tým, který ale nenasadil nejsilnější možnou sestavu, porazila i díky dvěma gólům Kanoutého 3:1.

Braze zařídil vítězství v prvním zápase Matheus, který se prosadil hlavičkou v 62. minutě. Portugalci tak mohou snít o premiérové účasti mezi nejlepšími evropskými celky. V minulém předkole Portugalci vyřadil slavný skotský Celtic Glasgow.

Oba týmy se utkaly v základní skupině Evropské ligy 2006/07, Seville výhru 2:0 zajistily trefy Fabiána a Chevantóna.

Na vítězství Sevilly si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Bragy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,30. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,30.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama