Hlavní obsah

Brémy chtějí snížit ztrátu na Bayern

Jen osm bodů ztrácejí fotbalisté Werderu Brémy na vedoucí tým bundesligy z Mnichova. Rozdíl mezi mužstvy by mohl být po dnešku dokonce pětibodový, protože Brémy hostí doma poslední tým tabulky, Kaiserslautern.

Foto: archiv

Fotbal

Článek

Werder při stíhání Bayernu ve středu zakopl ve Stuttgartu, kde jen remizoval 0:0. Naštěstí pro ně naplno nebodoval ani bavorský klub, který také remizoval v Berlíně s Herthou. Horší je pro Brémy ztráta brankáře Reinkeho, který si poranil lebku a až do neděle bude v nemocnici na pozorování. Dnes ho zastoupí shodou okolností bývalý gólman Kaiserslauternu Tim Wiese.

Zápas ve Stuttgartu byl jen druhý v letošní sezoně, ve kterém Brémy, které se mohou chlubit nejlepším útokem v lize, nedaly gól. Těžko se to bude opakovat dnes proti hostům, kteří mají nejpropustnější obranu ze všech týmů. V posledních třech zápasech se Kaiserslautern navíc zmohl jen na dva body za remízy s Duisburgem a Kolínem. Jejich trenér Wolf přesto doufá, že dnes mohou překvapit. "Vyhráváme tam, kde to nikdo nečeká," prohlásil Wolf. "Cítím, že se to stane co nevidět," dodal.

Pokud neberete jeho slova vážně, na Brémy vypsali bookmakeři kurs 1.25. Myslíte si, že domácí svého soupeře dnes rozstřílí? Pak si vsaďte na jejich výhru v handicapu v kursu 1.62 nebo na to, že padnou alespoň tři góly s kursem 1.40.

Reklama