Hlavní obsah

Soutěži na Eurotip.cz vládne hokej

Olympijské hry skončily a s nimi i pauza v hokejových ligách v Evropě i zámoří. Projevilo se to i v soutěži serveru Eurotip.cz - hned čtyři z pěti nejtipovanějších zápasů se odehrají na ledě.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejpopulárnějším zápasem je utkání prvního týmu švédské hokejové ligy s předposledním, HV 71 - Sodertalje. Nejlepšímu týmu Elitserien, na který je kurs 1.40, věří 619 sázkařů, dalších 38 si jejich vítězství pojistilo remízou. Proti HV 71 si troufli jít jen čtyři lidé.

Do konce základní části ve švédské lize zbývá už jen pár zápasů a přestože - stejně jako HV 71 - mají domácí v utkání Farjestand - Leksand účast v play off jistou, naprostá většina soutěžících jim dnes proti poslednímu týmu tabulky věří. Kurs 1.40 si na své tikety dalo 463 lidí, dva tipující zkusili remízu a dvojku nevsadil nikdo.

Podobné je to i s druhým nejtipovanějším utkáním, Karpat Oulu - Assat Pori. Domácí tým má se 105 body téměř jisté první místo po základní části; první zápas po dlouhé přestávce proti Blues Espoo zvládli a dnes jim znovu věří 363 lidí, kteří si Oulu vsadili s kursem 1.60. Neprohru domácích dalo 67 opatrných soutěžících, remízu 10 a neprohru nebo vítězství hostů tipuje 7 lidí.

Také Ottawa zvládla první poolympijské utkání dobře a přesto, že Senátorům chybí Dominik Hašek, vsadilo si na ně v utkání s Washingtonem 376 lidí; kurs na jedničku je 1.50. Překvapivě jen dva lidé zkoušejí remízu jedenáct jich zkouší neprohru nebo výhru Washingtonu.

Jediným fotbalovým zápasem, který se vetřel mezi hokej, je utkání španělského poháru La Coruna - Espaňol Barcelona. Domácím s kursem 1.65 věří 306 soutěžících, 61 jich jistí remízou a dvanáct účastníků soutěže tipuje vítězství hostů.

Reklama