Hlavní obsah

Manchester přivítá rozjetý Arsenal

Sedm bodů ztrácejí šest kol před koncem Premier League fotbalisté Manchesteru na vedoucí Chelsea. Jestli ještě chtějí pomýšlet na titul, nesmějí si dovolit ztrácet body. Dnes ovšem přivítají Arsenal, kterému se poslední dobou daří v domácí lize i v Lize mistrů.

Článek

Dnešní utkání je soubojem dvou týmů, které patří momentálně k nejlepším v nejvyšší anglické soutěži. Manchester se na druhé místo tabulky dostal díky fantastické sérii vítězství. Od poloviny února vyhrál osm zápasů v řadě a osmnáctibodový náskok Chelsea se rázem smrskl na pouhých sedm bodů. Jakkoli trenéra lídra tabulky Mourinha podle jeho nedávných slov forma Manchesteru neznervozňuje, je už nyní jasné, že Manchester to s útokem na titul myslí vážně. "Pořád se soustředíme na to, abychom skončili druzí," prohlásil opatrně obránce Rio Ferdinand. "Bylo by fantastické, kdyby se nám podařilo dostat se ještě výš," dodal hráč, jehož tým ještě čeká souboj na Stamford Bridge, který by mohl o vítězi Premier League rozhodnout.

Těžkých překážek ovšem čeká Manchester víc a dnešní souboj s Arsenal je bezpochyby jednou z nich. Arsenal totiž vyhrál všechny čtyři své poslední zápasy v nejvyšší lize, během nichž nastřílel 14 gólů. Navíc se mu daří i v Lize mistrů, kde si poradil s Realem Madrid a po něm i s italským Juventusem. V Premier League je momentálně na šestém místě, ztráta na Tottenham se ale ztenčila na pouhých pět bodů, a to mají svěřenci trenéra Wengera navíc dvě utkání k dobru. Stejně jako Manchester, i oni se ještě se se svým největším konkurentem ještě utkají v přímém souboji; Arsenal přivítá Tottenham na svém stadionu za dva týdny.

V utkání dvou rozjetých týmů, které potřebují bodovat, je podle bookmakerů favoritem domácí Manchester, na který vypsali kurs 1.95. Myslíte si, že Arsenal předvede další ze svých fantastických představení a sebere dnes Manchesteru body? Pak si vsaďte na neprohru londýnského mužstva v kursu 1.69. A jestli budete mít možnost sledovat bitvu dvou fotbalových obrů v televizi, můžete si to zpestřit live sázkou.

Reklama