Hlavní obsah

Yankees čeká domácí premiéra

Eurotip.cz

První zápas před svými diváky v nové sezoně dnes odehrají basebalisté New Yorku Yankees. Nejbohatší tým ligy přivítá tým Kansasu.

Foto: Internet

Baseball - ilustrační foto

Článek

Yankees v lize sice zazářili hned v úvodním utkání, ve kterém porazili Oakland na jeho stadionu 15-2, poté ale prohrál další čtyři zápasy,i ve kterých odpálil pouhých deset oběhůi. Šňůru zápasů venku zakončil nedělní výhrou 10-1 na hřišti Andělů. V jedné z nejsilnějších sestav MLB se zatím hledají Jason Giambi a Gary Sheffield, na druhou stranu Rodriguez, Jeter a hlavně Japonec Matsui znovu potvrdili, že patří mezi nejlepší pálkaře na svých postech. Na nadhozu dnes nastoupí loňský nováček Wang z Tchaj-wanu, který ve svém úvodním utkání po nepřesvědčivém výkonu obdržel tzv. no decision.

Kansas zahájil sezonu dvěma prohrami s Detroitem, ve kterých zklamali hlavně domácí pálkaři. Poté ale Royals přivítali ke třízápasové sérii úřadující šampiony z Chicaga. V prvních dvou zápasech nadělil Kansas White Sox 15 bodů a připsal si první dvě výhry v novém ročníku; v neděli už ale nestačili na jednoho z nejlepších nadhazovačů Americké ligy Buehrleho, který nedovolil pálkařům Kansasu ani bod. Na kopec se proti nažhaveným hráčům Yankees postaví Joe Mays. Bývalý hráč Minnesoty nemá na svěřence Joea Torreho vůbec dobré vzpomínky - má s nimi bilanci 1-7 - a navíc na Yankees Stadium nastoupí po prohře 3-14, během které ho hráči Detroitu vyhnali ze hřiště už během páté směny.

Favoritem v souboji baseballového Goliáše a Davida je domácí tým, na který bookmakeři vypsali kurs 1.30. Myslíte si, že Yankees svého soupeře rozstřílí? Pak si vsaďte jejích výhru v handicapu v kursu 1.61. A jestli věříte, že by Kansas mohl proti Wangovi uspět, můžete si vsadit na Royals v kursu 3.60.

Reklama