Hlavní obsah

Mladá Boleslav může odskočit Teplicím

Sobotního zaváhání svých nejbližších pronásledovatelů může dnes využít Mladá Boleslav. Pokud dnes zvítězí v Mostu, zvýší svůj náskok na Teplice na čtyři body.

Článek

Včerejší remízy Slavie v Uherském Hradišti a Teplic v Ostravě hrají do karet nejvíc právě Mladé Boleslavi, která má reálnou naději na postup do předkola Ligy mistrů. Nejlepší tým jarní části ligy prohrál po zimní přestávce jediný zápas; z posledních pěti utkání odešel čtyřikrát vítězně a díky své formě se v tabulce vyhoupl na druhé místo.

Špatně se rozhodně nevede ani Mostu. Momentálně devátý tým Gambrinus ligy na jaře po sérii vynikajících výsledků splnil úkol a měl by se v lize bez problémů udržet. Zvlášť na svém stadionu patří mezi nejlepší; na jaře zde vyhrál všechny zápasy, jeho poslední obětí byl Jablonec, který si odvezl třígólový příděl. Dnes je však čeká rozjetý soupeř, který chce dotáhnout veleúspěšnou sezonu do evropského konce. "Čeká nás hodně těžký zápas, který bude z našeho pohledu velice důležitý. Zároveň bude divácky atraktivní, vždyť soupeř hraje o Ligu mistrů a my ještě nejsmě zachránění," slibuje vynikající fotbalovou podívanou domácí trenér Zdeněk Ščasný. "Samozřejmě chceme navázat na předchozí domácí zápasy. Věřím, že nám v tom pomohou diváci, kterých snad přijde co nejvíc. Kvalitnějšího soupeře jsme tu na jaře neměli," složil svému dnešnímu protivníkovi poklonu kouč.

I přes formu Mladé Boleslavi je dnes podle bookmakerů mírným favoritem domácí Most, na který společnost Betandwin vypsala kurs 2.50. Pokud věříte, že hosté dnes budou bodovat, kurs na jejich neprohru je 1.41 a odvážní si mohou vsadit i čistou dvojku s kursem 2.75.

Reklama