Hlavní obsah

Hašek bývalý tým v play off asi trápit nebude

, 5. května 2006

Play off nejen v NHL bývá často zajímavé kromě jiných faktorů i kvůli tomu, že se v něm někteří hráči staví proti bývalému klubu. Nechybělo mnoho a jedna z takových pozoruhodných sérií by se dnes stala skutečností. Hašek se však stále po olympiádě v žádném utkání v brance neobjevil, takže jeho start proti Buffalu je nadále nepravděpodobný.

Článek

Ottawa se ovšem v prvním kole přenesla přes obhájce Stanleyova poháru poměrně snadno i díky Emerymu, který převýšil oba soupeřovy gólmany. V útoku také našla velkou oporu, protože Havlát zůstává jediným hráčem, který skóroval zatím v každém zápase play off. Klub z kanadského hlavního města bude chtít potvrdit výborné přesilovky. Proti Tampě proměňoval každou třetí.

Buffalo se na druhé straně ale nechalo v sérii s Philadephií velmi málo vylučovat, což značí, že se nenechá jen tak něčím vyprovokovat. Brankář Miller má po prvním kole vůčí svému sokovi v masce lepší brankový průměr ale horší procentuální úspěšnost zásahů. Ve vzájemných zápasech si Buffalo v základní části posílilo sebevědomí v pravou chvíli. Vždyť vyhrálo na ledě dnešního soupeře poměrně vysoko před necelým měsícem.

Bookmakeři BetAndWin přesto jasně favorizují domácí celek. Na Ottawu vypsali kurs 1,83. Buffalo mělo jinak s divizním soupeřem během sezóny poměrně dost problémů. Dnes si na něj lze vsadit v kursu 3,5.

Reklama