Hlavní obsah

Udrží si Webb neporazitelnost?

Mezi elitu se svými letošními výkony etabloval nadhazovač Arizony Brandon Webb. Šestadvacetiletý hráč má na svém kontě zatím osm vítězství a žádnou porážku. O neporazitelnost ho dnes budou chtít připravit hráči Philadelphie.

Foto: reprofoto

Baseball (ilustrační foto)

Článek

Webb navázal na svou premiérovou sezonu, ve které prokázal neuvěřitelnou spolehlivost. Z deseti letošních zápasů odházel jediný špatně, proti San Diegu ho ale zachránili spoluhráči, kteří soupeři nastříleli šest bodů. V dalších devíti utkáních byl svému týmu oporou. Jeho forma navíc graduje - v posledních třech zápasech vydržel na kopci 25 směn, během kterých nedovolil Atlantě, Cincinnati a Mets jediný bod. I jeho zásluhou jsou Diamondbacks v čele Západní divize s bilancí 34-22.

Domácí Philadelphia v posledním týdnu střídá výhry s prohrami. Phillies jako by stále hledali správný rytmus; to se jim naposledy podařilo na přelomu dubna a května, kdy vyhráli jedenáct z dvanácti zápasů v řadě. Trochu za očekáváním zaostává útok a s výjimkou Bretta Myerse se příliš nedaří nadhazovačům. Výjimkou není ani dnešní starter Cory Lidle, který už pamatuje lepší sezony. Venku se mu ale daří lépe než na domácím stadionu, což dnes bude chtít na Chase Field potvrdit.

S Webbem na kopci je podle očekávání kursovým favoritem domácí Arizona, na kterou si můžete vsadit v kursu 1.57. Věříte, že Philadelphia bude prvním týmem, který málo chybujícího nadhazovače letos porazí? Potom si vsaďte na hosty, kurs je 2.45.

Reklama