Hlavní obsah

Boleslav odehraje generálku před odvetou s Galatasarayem

Mladá Boleslav dnes předehrává čtvrté ligové kolo na hřišti Jablonce. Oběma týmům se zatím daří, ani jeden z nich ještě nepoznal hořkost porážky.

Článek

Jablonec je momentálně na čtvrtém místě ligové tabulky s pěti body a skóre 3:2. O všechny vstřelené branky se postaral navrátilec David Lafata, který tak hned od začátku sezony prokazuje své kvality. Na domácím hřišti hrál Jablonec letos už dvakrát a zápas vždy skončil nerozhodným výsledkem; zvítězit se mu podařilo pouze na Kladně, kde rozhodla jedna šťastná branka. V minulém kole předvedli Severočeši výborný výkon proti Spartě a s výsledkem 0:0 jsou jistě spokojeni. "Proti Spartě jsme doma předvedli kvalitní výkon a věřím, že tomu bude i proti Mladé Boleslavi. Jen to potřebujeme podložit i výhrou," řekl domácí kouč Petr Rada. "Soupeř doma zaváhal s Plzní, ale ve hře dopředu je velice silný. Poláček, Kulič, Pecka - to je osa, na niž si musíme dát pozor," dodal Rada.

Tým z města automobilů se krátce po začátku sezony dostal do mírné krize. Po nevydařeném prvním utkání předkola Ligy mistrů s Galatasarayem Istanbul se mu nepovedlo ani domácí ligové utkání s Plzní. Kulič v něm zahodil trestuhodně penaltu a mladoboleslavští tak museli skousnout - pro ně ne moc vídanou - bezgólovou remízu. Svěřenci trenéra Uhrina tím spíš budou dnes chtít uspět a zvýšit si tak sebevědomí před odvetou s Galatasarayem. Uhrin předpokládá, že se bude hrát oboustranně útočný fotbal. "Soupeř patří ke špičce našeho fotbalu a především v domácím prostředí je velice nebezpečný. My však chceme smazat bodovou ztrátu z domácího prostředí z minulého kola," upozornil trenér.

Podle bookmakerů nemá toto utkání jasného favorita. Na domácí si můžete vsadit s kursem 2.60, remízu vypsala společnost bwin s kursem 2.80 a na výhru Boleslavi najdete 2.70.

Reklama