Hlavní obsah

Soutěžící lákají kvalifikační utkání

Zápasy kvalifikace na mistrovství Evropy hráčů do 21 let jsou největším dnešním hitem soutěže na Eurotip.cz. Ve výhru čtyř velkých favoritů bude netrpělivě čekat několik set sázkařů, kteří jim dali důvěru.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Nejvíc lidí věří mladíkům ze Španělska, kteří mají vše ve svých rukou. V prvním utkání porazili v Albánii domácí výběr 3-0 a pokud si dnes doma poradí i se Slovenskem, mají postup v kapse. Bookmakeři vypsali na favorizované Jihoevropany nízký kurs 1.25, který si na své tikety přidalo 726 soutěžících; dva zkusili remízu a další dva si troufli vsadit vítězství Slovenska v kursu 9.50.

Ještě jednoznačněji vyznívá souboj Itálie - Rakousko. Také Italové dokázali zvítězit na půdě soupeře, z Islandu si odvezli výhru 1-0. Dnes doma hostí tým Rakouska; 685 lidí věří v jedničku, na kterou si vsadili s kursem 1.25, na neprohru Rakušanů si vsadil jediný z tipujících.

Třetí nejtipovanější zápas, Francie - Slovinsko, svedl proti sobě týmy, které zvítězily nad třetím mužstvem skupiny ze Skotska. V rozhodujícím utkání má Francie výhodu domácího prostředí, což je jedním z důvodů, proč bookmakeři vypsali na mladíky ze země galského kohouta kurs 1.30. Tomu neodolalo 649 lidí; dalších 45 se jich spokojilo s kursem 1.03 na neprohru domácích a na remízu nebo neprohru hostů si vsadilo jen šest účastníků soutěže.

Prakticky stejně to vypadá s utkáním Německo - Rumunsko. I zde mají oba týmy po třech bodech a rozhodovat se bude na půdě favorita. Tím je podle bookmakerů Německo, na které si si kursem 1.37 vsadilo 642 soutěžících. 44 jich potom jistilo jedničku remízou, čtyři si vsadili remízu a jediný si troufl na vítězství Bulharů.

Posledním z pětice nejžádanějších příležitostí je přátelský zápas Brazílie - wales. Kanárci si na stadionu Tottenhamu budou chtít spravit chuť po nevyvedeném mistrovství světa a podle většiny soutěžících se jim to povede. Na vítězství favorizovaných Jihoameričanů si v kursu 1.30 vsadilo 552 lidí, 31 se jich spokojilo s kursem na neprohru Brazílie a v neprohru nebo výhru Walesu věří jen čtyři soutěžící.

Reklama