Hlavní obsah

Potvrdí Djurgarden roli favorita?

Vítězství Djurgardenu nad mužstvem GAIS Goteborg je jednou z nejpopulárnějších sázkových příležitostí dneška.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Djurgarden, který v nejvyšší švédské soutěži obhajuje titul, nemá zatím nejpřesvědčivější výsledky. Aktuálně je na šestém místě a na první AIK Stockholm ztrácí šest bodů. K dobru má ale dnešní zápas, do kterého vstupuje s cílem vyhrát a potvrdit tak výborný výkon z minulého utkání. To sehráli svěřenci trenéra Larse Sandberga na hřišti třetího celku tabulky, Hammarby, kde dokázali zvítězit vysoko 3:0. Tím si loňský mistr vynahradil domácí překvapivý neúspěch s Kalmarem. Snadberg dnes bude znovu spoléhat na svého špílmachra Jones Kusi-Asareho, který se střelecky dokázal prosadit i v Hammarby a především jeho kvalitní výkon byl základem úspěchu.

O podobný kousek jako Kalmar před čtrnácti dny se dnes může pokusit tým z Goteborgu. Ten je aktuálně na desáté příčce a jak to tak vypadá, bude mít co dělat, aby se dokázal zachránit. Svou slabou formu prokázal především v uplynulém měsíci; GAIS vybojoval pouhé čtyři body, i když hrál třikrát doma. Hráči z Goteborgu dokázali vyhrát pouze nad tragickým BK Häcken, který je na tom ještě hůře. GAIS se dnes jistě nikam nepohrne a bude spíše spoléhat na brejky; to bude vyhovovat útočníkovi a největší hvězdě týmu Jamesi Keeneovi, který sem zamířil z anglického Portsmouthu a v patnácti utkáních už dokázal vstřelit šest branek.

Papírovým favoritem utkání je domácí Djurgarden, na který si můžete vsadit s kursem 1.43. Na remízu vypsala společnost bwin kurs 4.15 a ten, kdo věří v překvapení, může si vsadit na hosty s kursem rovných 7.00.

Reklama