Hlavní obsah

Soutěžící dnes znovu věří favoritům

Eurotip.cz

Úspěchem všech velkých favoritů skončily včerejší zápasy Ligy mistrů. Účastníci soutěže na Eurotip.cz proto i dnes dali důvěru především týmům, na které bookmakeři vypsali nízké kursy.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Zájem o začínající Ligu mistrů je tak veliký, že se počet sázek na dva týmy dokonce přehoupl přes tisícovku. Prvním jasným favoritem je podle bookmakerů AC Milán, který dnes na San Siru přivítá AEK Atény. Italský velkoklub do nového ročníku Serie A vstoupil vítězně a stejně chce i dnes začít své letošní tažení v Lize mistrů. Podle 1207 soutěžících dnes Milán nezaváhá a Řeky dnes porazí. Na remízu si vsadilo šest lidí a kurs 11.0 na vítězství Atén vyzkoušeli jen tři sázkaři.

Manchester United a Celtic Glasgow zatím kralují svým soutěžím, jejich kvalita je ale nesrovnatelná. Uvědomují si to i bookmakeři, kteří na Manchester vypsali kurs 1.36. Na své tikety si ho dalo 1089 účastníků soutěže, 54 jich jedničku jistilo remízou a jen 24 tipujících si vsadilo jiný výsledek.

V dalším duelu Ligy mistrů FC Porto - CSKA Moskva se utkají dva týmy, které pomýšlejí na postup z vyrovnané skupiny G. Podobně jako předešlé týmy, i oba tito soupeři si vedou ve svých ligách na výbornou; CSKA má po polovině soutěže dvoubodový náskok v čele tabulky a Porto po dvou kolech neztratilo ani bod. Domácí prostředí pasuje do role favorita portugalského mistra, na kterého si s kursem 1.72 vsadilo 454 lidí. Dalších 280 sázkařů se spokojilo s kursem 1.12 na neprohru Portugalců, 53 jich tipuje remízu a ve vítězstí Rusů jich věří jen 13.

Duel Hamburk - Arsenal podle bookmakerů nemá výrazného favorita, rozložení sázek na toto utkání mluví ale jasně ve prospěch hostů. Ačkoli Arsenal nastoupí bez hvězdného kanonýra Thierry Henryho, měl by podle soutěžících anglický klub uspět. Nejvíc sázek - 328 - si lidé vsadili na neprohru londýnského klubu s kursem 1.35. Ve výhru hostů věří 249 lidí a na to, že tři body zůstanou doma, si vsadilo jen 27 soutěžících.

Poslední z pětice nejsázenějších zápasů přinese souboj dvou týmů, které se do hlavní soutěže dostaly z předkol. Dynamo Kyjev, častý účastník Ligy mistrů, se na úvod utká se Steauou Bukurešť. Ukrajinci už dříve dokázali, že doma dokáží hrát vyrovnané zápasy s nejlepšími kluby; na zkušenosti kyjevského klubu v soutěži vsadilo 465 sázkařů, kteří neodolali kursu 1.72 na vítězství domácího celku. Padesát lidí tipuje remízu a jen šest si jich na tiket dalo výhru hostů s kursem 4.20.

Reklama