Hlavní obsah

Vrátí Shelbourne Derry City pondělní porážku?

Eurotip.cz

Reprízu finále ligového poháru dnes nabídne utkání v Tolca Parku. Derry City potřebují v tomto duelu nutně uspět, aby si uchovali reálnou naději na zisk mistrovského titulu.

Článek

Hráči Shelbourne United jsou lídrem irské nejvyšší soutěže, když ve 23 utkáních nasbírali 53 bodů. V Tolka Parku nastoupili k dvanácti ligovým zápasům a zatím zde nepoznali hořkost porážky při výborném skóre 31:5. V pondělí nastoupili právě na hřišti svého dnešního soupeře ve finále ligového poháru a nakonec prohráli po penaltovém rozstřelu. "V poháru jsme měli obrovskou smůlu. Náš výkon byl velmi dobrý, ale soupeře podržel brankář. Dnes chceme Derry City vše vrátit a ukázat naši sílu v domácím prostředí. Věřím, že se nám to podaří," konstatoval trenér týmu Pat Fenlon.

Derry City jsou v irské ligové soutěži momentálně na třetí příčce, mají ale tři utkání k dobru. Díky tomu si drží stále velice reálnou šanci na zisk titulu a první důležitý krok musí udělat právě dnes. Po úspěchu v ligovém poháru ale nastoupí v oslabené sestavě - v už zmíněném pondělním souboji byli totiž vyloučeni Both Forde s Killianem Brennanem a dnes mají vystavenou stopku. Hrdinou pohárového duelu byl jednoznačně brankář Derry City Patrick Jennings, který už v základní hrací době přiváděl diváky svými zákroky k údivu, a vše vyvrcholilo při penaltách, když dokázal krýt dokonce tři pokusy střelců Shelbourne. Dnes se samozřejmě postaví do branky znovu a pokusí se o podobný výkon.

Atraktivnější duel v dnešní nabídce budete hledat jen těžko. Ještě zajímavější se stane, když využijete některých sázkových příležitostí vypsaných společností bwin. Výhra Shelbourne je oceněna kursem 2.15. Na remízu vypsali bookmakeři kurs rovných 3.00 a na vítězství Derry City si vsadíte s kursem 6.25.

Reklama