Hlavní obsah

Soutěžící věří Kolínu a Métám

Dva zápasy nižších evropských lig se staly dnešním hitem soutěže na Eurotip.cz. V obou případech sázkaři věří domácím; na Méty i Kolín si vsadilo přes 500 z nich.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejvíc lidí si dnes vsadilo na duel druhé francouzské ligy Méty - Montpellier. V utkání dvou bývalých účastníků nejvyšší soutěže jsou podle bookmakerů favoritem domácí, který vyhráli šest z osmi dosavadních zápasů. S kursem 1.60 jim dnes věří 528 soutěžících; 155 jich jistilo jedničku remízou a jen devatenáct tipujících si myslí, že Méty dnes nezvítězí.

Ještě větší důvěru než Méty má dnes u účastníků soutěže Kolín. Pokud dnes zvítězí nad nováčkem z Essenu, dostane se do čela druhé německé ligy. Vítězství domácích s kursem 1.42 si na tikety dalo 591 sázkařů, jeden zkusil remízu a dva dokonce výhru hostů s kursem 6.50.

Několik set soutěžících nalákal také jediný dnešní zápas Premier League Portsmouth - Bolton. Ačkoli si domácí zatím vedou výtečně, dnes se sázkaři bojí remízy. Jedničku v kursu 2.05 si vsadilo 356 účastníků soutěže, dalších 233 se jich ale raději spokojilo s kursem 1.22 na neprohru Portsmouthu. 43 lidí zkusilo čistou remízu šestnáct soutěžících věří, že si hosté odvezou minimálně bod.

Jak bývá v pondělí zvykem, dostal se mezi nejsázenější pětici zápasů i souboj první švédské ligy. Tamní soutěž už se chýlí k závěru a pokud chce třetí IFK Göteborg pomýšlet na titul, nesmi si dovolit ztrácet laciné body. GAIS už tři zápasy neprohrál, bookmakeři i soutěžící ale považují za jasného favorita IFK; na jeho výhru si v soutěži vsadilo 457 lidí, 80 se jich spokojilo s nízkým kursem na neprohru favorita a jen šest lidí věří v jiný výsledek.

Žebříček nejčastěji tipovaných utkání dneška uzavírá další duel ze Švédska, který se ovšem odehraje na ledě. Tým HV 71 byl loni doma jen těžko k poražení a výhrou začal i letos, kdy si před svými fanoušky poradil s Malmo. V dalším utkání ovšem neuspěl na ledě Brynas, proto má dnes co napravovat. Na jeho led zavítá Mora; hostům se první dva zápasy nevyvedly, první tři body si připsali až na stadionu Skelleftey. Dnes by měli znovu prohrát; myslí si to 429 sázkařů, kteří si vsadili na HV 71 s kursem 1.50. Kurs na remízu nalákal čtyři soutěžící a na neprohru nebo vítězství hostů si nevsadil nikdo.

Reklama