Hlavní obsah

Barcelona se představí v Brémách

Klíčový zápas dnes čeká německého vicemistra. Chce-li pomýšlet na postup do dalších bojů v Lize mistrů, potřebuje dnes nutně bodovat. V cestě mu ale stojí možná nejlepší mužstvo na světě - FC Barcelona.

Článek

Brémy neprožívají určitě takový vstup do sezony, jaký by si přály. V bundeslize jsou až na osmé příčce, po pěti odehraných utkáních mají na svém kontě už dvě porážky. První remízu si navíc připsali o tomto víkendu v Hamburku, kde nedokázaly udržet vedení, které jim zajistil svou brankou Tim Borowski. Ani do elitní evropské soutěže neodstartovali hráči trenéra Thomase Schaafa dobře. Na Stamford Bridge utrpěli s domácí Chelsea porážku 2:0, i když nebyli horším celkem. O víkendu nenastoupila největší osobnost týmu Miroslav Klose, dnes je ale podle svých slov připraven. "Od víkendu se můj stav o hodně zlepšil a jsem si jistý, že proti Barceloně můžu hrát se stoprocentním nasazením," konkretizoval svůj stav Klose. Po čtrnácti dnech tak znovu nastoupí v útoku společně ve dvojici s Klasničem.

Barcelona sice v úvodu sezony utrpěla nepříjemnou porážku v evropském Superpoháru se Sevillou, od té doby ale předvádí své staré známé výkony. Poprvé od nepříjemné porážky klopýtla až tento víkend, když znovu - stejně jako v pěti předchozích sezonách - nenašla recept na Valencii a na Nou Campu s ní pouze remizovala 1:1. Do Ligy mistrů vstoupil katalánský velkoklub jasným vítězstvím s Levski Sofia a zahájil tak svou letošní evropskou pouť jako správný obhájce trofeje. Nyní ale Barcelonu čekají Brémy, vyznávající útočné pojetí hry. To by podle odborníků mohlo na obranu Barcelony platit. "Brémy byly v loňském roce velice těžkým soupeřem a letos to očekávám to samé," reagoval na loňské měření sil obou celků záložník Deco. Tenkrát ale jeho tým našel na německý klub recept a na jeho hřišti vyhrál 2:0.

Myslíte si, že se nebude opakovat výsledek z minulého roku a Brémy doma získají aspoň velice cenný bod? Poté využijte kursu 1.74 na neprohru domácích. Pokud si ale myslíte, že Barcelona opět potvrdí svoji výjimečnost, tak si na ni vsaďte u společnosti bwin s kursem 1.90.

Reklama