Hlavní obsah

Šlágrem týdne hokejový Channel One Cup, vrcholí fotbalová Evropská liga

Tahákem tohoto týdne je další podnik Euro Hockey Tour, který jako tradičně před Vánoci hostí Rusko. Předtím v úterý čeští hokejisté nastoupí v přátelském utkání na Slovensku. Poslední kolo mají na programu základní skupiny Evropské ligy, z nichž se pokusí postoupit pražská Sparta. Slavia již o svojí šanci přišla.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jaromír Jágr po příletu do Prahy

Článek

V pondělí se hraje 30. kolo první hokejové ligy, dohrávají se druhé nejvyšší fotbalové soutěže v Anglii a Německu. V Číně pokračuje duely o 13. - 24. místo házenkářské mistrovství světa.

V úterý volejbalistky přivítají ve 3. kole  Ligy mistryň Dynamo Moskva, čtyři zápasy má na programu Premier League. Fotbalisté Manchesteru United hostí Wolverhampton. V Abú Zabí se hraje semifinále fotbalového MS klubů. Basketbalisté Nymburka v Evropské lize zavítají do Bamberku.

Ve středu fotbalisté Sparty hostí Kodaň a pokud chtějí postoupit do jarní fáze Evropské ligy, musejí dánský celek porazit. Basketbalisty Frisco Sika Brno v Evropské lize změří síly s Tarbes. Čtyři zápasy s favority na titul má na programu Premier League, 11. kolem pokračuje francouzská Ligue 1. Druhé semifinále MS klubů uvidí fanoušci v saúdskoarabském Abú Zabí. Basketbalistky ZVVZ USK Praha hrají v Evropské lize v polském Gorzówu, volejbalisté Českých Budějovic se představí v duelu Ligy mistrů na palubovce Olympiakosu Pireus.

Ve čtvrtek čeští hokejisté zahájí Channel One Cup zápasem v Praze proti Finsku, pak se přesunou do Ruska. Fotbalisté Slavie se s Evropskou ligou rozloučí zápasem v Lille. O konečném umístění na 5. – 11. místě se rozhodne na MS házenkářek v Číně.

Vrcholí MS fotbalových klubů

V tradiční páteční předehrávce bundesligy fotbalisté Schalke přivítají Mohuč. Německá hokejová liga má na programu 31. kolo, o finalistkách se rozhodne na MS házenkářek. Pokračují lyžařské Světové poháry.

V sobotu čeští hokejisté v Moskvě změří síly se Švédskem, v 18. kole anglické Premier League Liverpool nastoupí v Portsmouthu. Ve šlágru italské Serie A Fiorentina přivítá AC Milán. Soubojem o třetí místo a finále vyvrcholí MS klubů v Abú Zabí.

V neděli se hraje finále Českého poháru házenkářů, fotbalisté West Hamu v londýnském derby přivítají Chelsea. Německá bundesliga nabídne šlágr Hamburk – Brémy. Čeští hokejisté zakončí Channel One Cup v Moskvě soubojem s domácími Rusy. V Číně se rozhodne o nejlepším světovém mužstvu házenkářek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články