Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalové MS, startuje tenisový Wimbledon

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili probíhající mistrovství světa ve fotbale, které již čekají vyřazovací boje. V Londýně startuje třetí grandslam tenisové sezóny, ve Wimbledonu bojují i čeští reprezentanti. V neděli ve Valencii pokračuje dalším závodem seriál mistrovství světa formule 1.

Foto: Yves Herman, Reuters

Jihoafrický příznivec domácího týmu Bafana Bafana vyrazil do ulic Kapského Města s vajíčkovou okrasou - ilustrační foto.

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na startující Wimbledon, třetí grandslam probíhající tenisové sezóny. Na fotbalovém MS se představí Portugalci i úřadující mistři Evropy Španělé. Ti chtějí v utkání proti Hondurasu odčinit překvapivou úvodní porážku se Švýcary.

V úterý se fotbalisté Slovácka v přípravném utkání střetnou s Ružomberokem, závěrečné zápasy ve skupině MS čekají na vybrané fotbalové reprezentace.

I ve středu se na novou sezónu fotbalové ligy chystají jednotlivé týmy, někteří se představí v Nové Včelnici. Sparta se v Rakousku utká s Urawou Diamonds. Na MS budou situaci po dvou remízách zachraňovat Angličané, kteří se utkají se Slovinskem. Zajímavou podívanou slibuje i duel Ghana – Německo.

Ve čtvrtek se na světovém šampionátu představí Slováci, kteří změří síly s mistry světa Italy. V New Yorku proběhne draft basketbalové NBA, v Assenu se pojedou tréninky na motocyklovou GP Nizozemska.

Spartu čeká další příprava v Rakousku

V pátek se na soustředění v Rakousku fotbalisté Sparty střetnou s Dynamem Moskva. Jedním z vrcholů základních skupin MS by mohl být duel Portugalska s Brazílií. V Los Angeles si budou mladé naděje během draftu vybírat týmy hokejové NHL.

V sobotu bude v Karlových Varech vyhlášen vítěz Zlaté hokejky, v JAR se už budou hrát osmifinále fotbalového mistrovství světa.

V neděli se v Praze rozhodne o vítězi české ligy amerického fotbalu. Stále pokračuje tenisový Wimbledon, ve španělské Valencii se jede další závod MS formule 1.

Reklama