Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalová Liga mistrů, florbalisté bojují na MS

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili poslední zápasy základních skupin fotbalové Ligy mistrů. Ve Finsku probíhá mistrovství světa florbalistů, v Dánsku a Norsku zase ME házenkářek. V plném proudu je hokejová Tipsport extraliga.

Foto: Kai Pfaffenbach , Reuters

Fotbalisté Interu Milán s trofejí pro vítěze Ligy mistrů - archivní foto.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku anglické Premier League, fotbalisté Liverpoolu změří síly s Aston Villou. Ve Španělsku La Coruňa přivítá Alicante, v Itálii pak Neapol Palermo. Na MS čeští florbalisté změří síly s Norskem.

V úterních zápasech Ligy mistrů se fotbalisté Brém utkají s obhájcem trofeje Interem Milán, Manchester United hostí Valencii a Barcelona přivítá Kazaň. V 29. kole Tipsport extraligy Třinec hraje v Mladé Boleslavi. Pokračují evropské hokejové ligy.

Samozřejmě si můžete u Tipsportu vsadit i na zámořské soutěže – hokejovou NHL a basketbalovou NBA. V Dánsku a Norsku se hraje mistrovství Evropy házenkářek.

Středeční program Ligy mistrů svede proti sobě fotbalisty AC Milán a Amsterodamu, slovenská Žilina přivítá Spartak Moskva. První hokejovou ligu čeká 26. kolo. V Evropské lize basketbalistky ZVVZ USK Praha přivítají Tarbes, Brno nastoupí v Orenburgu. Florbalové MS pozná semifinalisty.

Liberec v Tipsport extralize změří síly s hokejisty Plzně

Ve čtvrteční předehrávce Tipsport extraligy Liberec hostí Plzeň, v zámořské NHL můžete vybírat z pětice zápasů. Rozjetý Pittsburgh se utká s Torontem, Detroit hostí Nashville.

Ve zbývajících utkáních 30. kola Tipsport extraligy se můžeme těšit na pražské derby Slavia – Sparta, v páteční předehrávce fotbalové bundesligy Hannover přivítá Stuttgart.

V sobotu pokračuje Premier League, pokud ovšem počasí dovolí. Manchester City se představí na West Hamu, Newcastle přivítá Liverpool. Mnichovský Bayern po porážce na Schalke odpískal mistrovské ambice, v 16. kole bundesligy přivítá St. Pauli. Dortmund zakončí skvělý podzim duelem s Brémami.

V neděli se hraje kompletní 31. kolo Tipsport extraligy, pak bude následovat reprezentační přestávka. V Rusku se totiž bude hrát Channel One Cup. V nedělním šlágru Premier League Tottenham v londýnském derby hostí Chelsea. Fotbalisté Schalke se po výhře nad Bayernem představí v Mohuči.

Reklama