Hlavní obsah

Zopakují Crosby a Ovečkin hvězdné vystoupení?

Soubojem největších hvězd zámořské NHL je série druhého kola play-off Východní konference mezi Washingtonem a Pittsburghem. Capitals táhne ruský kanonýr Ovečkin, Tučňáci spoléhají na produktivní duo Crosby – Malkin. Série je mimořádně vyrovnaná, každý duel skončil jednogólovým vítězstvím. Zatím navrch má Washington, vede 2:1.

Článek

Třetí duel ale doma získali Penguins, důležitou výhru v prodloužení vystřelil mladý bek Letang.

Galapředstavení mohli fanoušci obou celků sledovat ve druhém zápase. Hattrick nastřílely obě největší hvězdy. Větší radost měl domácí Ovečkin, jehož tým se radoval z vítězství 4:3. Tři góly kapitána Pittsburghu Crosbyho po porážce tolik netěšily.

Ovečkin skóroval v každém ze tří utkání, i když jeho středeční trefa byla hodně šťastná. Puk se od plexiskla neočekávaně odrazil do brankoviště a ruský forvard jej skokem dopravil za záda přesunujícího se Fleuryho. Ten podává spolehlivé výkony stejně jako na druhé straně Varlamov.

Mladý Varlamov chytá skvěle

Mladého Rusa postavil trenér Boudreau do branky po prohraném prvním utkání minulé série proti NY Rangers a Varlamov chytá skvěle. První zápas pro svůj celek získal on, když neuvěřitelně koncem hole srazil střelu Crosbyho do prázdné branky po akci Kunitze.

Washington má ze všech zbývajících celků v play-off nejrozsáhlejší marodku, na níž je sedm hráčů. Veterán Sergej Fjodorov už ale ve středečním utkání naskočil do hry. Caps stále chybí bek Jeff Schultz. Tučňáci nemohou využít jen Zigomanise, kterému po operaci ramene už skončila sezóna.

Na vítězství Pittsburghu si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Washingtonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,85. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články