Hlavní obsah

Uhájí AC Milán ve Fiorentině druhé místo?

Poslední kolo má v neděli na programu nejvyšší italská soutěž. Hájit druhé místo budou fotbalisté AC Milán, kteří se představí ve čtvrté Fiorentině. Ta může ještě poskočit na třetí příčku, musí ale rossonerri porazit minimálně o dva góly. S aktuálně třetím Juventusem má horší vzájemnou bilanci a i výrazně slabší skóre.

Článek

Fiorentina už neskončí horší než čtvrtá, což je podle trenéra Prandelliho splnění předsezónních cílů. „Můžeme si splnit sen, ale nesmíme se zápasem tolik stresovat,“ cituje kouče server Agi.it.

AC Milán po vítězství v Catanii začátkem května směřoval za druhým místem a jistotou příštího ročníku Ligy mistrů. Pak ale přišla remíza s Juventusem, porážky v Udine a s AS Řím a najednou se musejí svěřenci trenéra Ancelottiho strachovat.

Rozlučka s kariérou čeká ikonu AC Paola Maldiniho. Skončit by mohl i Ancelotti, který podle spekulací zamíří do londýnské Chelsea. „Zápas je pro nás klíčový, musíme se vyhnout kvalifikaci Ligy mistrů. Jsme ale zvyklí hrát podobně těžké zápasy,“ říká Ancelotti.

V lednu AC Milán vyhrál domácí zápas 19. kola 1:0, jediný gól vstřelil už v 7. minutě Brazilec Pato. Český obránce Milána Marek Jankulovski byl v předposlední minutě po druhé žluté kartě vyloučený.

Na vítězství Fiorentiny si můžete vsadit v kursu 2,5, na výhru AC Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,85.

Reklama