Hlavní obsah

Žižkov v druholigovém derby hostí Duklu

Loňský účastník Gambrinus ligy Žižkov hostí v nedělním duelu 6. kola Druhé ligy Duklu. Viktoria je v tabulce osmá a má stejně bodů jako jejich soupeř. Vítěz se tak může přiblížit čelu tabulky.

Článek

Žižkovu se na úvod soutěže příliš nedaří. V prvním kole prohrál v Třinci, pak porazil Vítkovice, následně remizoval v Mostu. Po vítězství nad Čáslaví svěřenci trenéra Petržely prohráli v Hradci Králové.

Dukla naposledy rozstřílela Vlašim 5:1, předtím remizovala na hřišti sparťanského béčka 2:2. Předtím ovšem podlehla Karviné a prohrála v Ústí nad Labem. Sezónu zahájili Pražané výhrou nad Hlučínem.

„Žižkov vyhlásil již před sezónou, že jeho hlavním cílem je postup. Samozřejmě, je to pro nás velká výzva., i když se zatím Viktorce nedaří tak, jak si asi vedení i realizační tým představovali“, říká o soupeři na klubových stránkách trenér Günter Bittengel.

Na vítězství Žižkova si můžete vsadit v kursu 1,72, na výhru Dukly vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,24. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama