Hlavní obsah

Barcelona musí hrozbu vyřazení z LM odvracet bez hvězdného Messiho

Bez své největší hvězdy Lionela Messiho se v úterním duelu Ligy mistrů proti Interu Milán musejí obejít fotbalisté FC Barcelona. Katalánskému gigantu hrozí, že nepostoupí do další fáze milionářské soutěže, což by bylo obrovským překvapením. Italové si hoví v čele skupiny F.

Foto: David Ramos, ČTK/AP

Lionel Messi z Barcelony

Článek

Barcelona překvapivě doma prohrála s Rubinem Kazaň, Španělé tak nutně potřebují silného soupeře porazit, aby zvýšili své šance na postup. Pokud prohrají a Kazaň zároveň porazí Kyjev, nebude již Barca schopná se posunout na postupovou druhou příčku. Barcelona ale nikdy v pohárové Evropě neprohrála dva domácí zápasy v řadě.

Bude ale postrádat Argentince Messiho, který se zranil během víkendové remízy s Bilbau. Svalové problémy má i další ofenzivní trumf Zlatan Ibrahimovič, prasečí chřipkou onemocněli Abidal a Yaya Touré.

Inter v minulém kole LM zvítězil v Kyjevě, který ve vyrovnané tabulce ztrácí na Inter pouhé dva bodíky. V domácí soutěži má Inter na čele pětibodový náskok před Juventusem Turín. Naposledy svěřenci trenéra Mourinha vyhráli 3:1 v Boloni.

V Lize mistrů se oba celky utkaly v roce 2002, z výhry 3:0 se radovala Barcelona. Letošní duel na San Siru skončil bezgólovou remízou.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,72, na výhru Interu Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Reklama