Hlavní obsah

Buffalo může jít do vedení v divizi, musí uspět v Torontu

Šanci přeskočit Boston na čele Severovýchodní divize mají hokejisté Buffala. Pokud Šavle vyhrají v Torontu, svého rivala díky lepšímu skóre předstihnou. Ale pozor! Toronto může poprvé v sezóně vyhrát tři zápasy v řadě. I díky tomu Javorové listy odskočily poslední Carolině v hodnocení soutěže.

Článek

Toronto v úvodu ročníku srážely oslabení, která se kanadskému celku příliš nedaří bránit. Inkasuje v průměru v každém čtvrtém. Tým drží nad vodou ofenzíva, v posledních pěti zápasech Toronto v průměru vstřelilo čtyři góly. Zranění jsou brankář Toskala, útočník John Mitchell a bek Komisarek.

Buffalu série venkovních zápasů nevyšla, sérii čtyř proher ukončilo až páteční vítězství ve Philadelphii, následované přesvědčivou domácí výhrou nad Carolinou. Šavle spoléhají na vynikající gólmana Ryana Millera, který má nejlepší úspěšnost zákroků v lize – 93,3 procenta při 1,93 inkasovaných gólech. Na marodce jsou Rivet a Gaustad.

Na konci října se oba celky již utkaly, Buffalo zvítězilo 3:2. V přesilovce v prodloužení rozhodl svým druhým gólem v zápase Tim Connolly. Na oba góly Toronta přihrál Tomáš Kaberle. Buffalo neprohrálo v Torontu od března 2007, celkem vyhrálo šest posledních vzájemných zápasů. Z patnácti případů Buffalo porazilo Toronto jedenáctkrát.

Na vítězství Toronta si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Buffala vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama