Hlavní obsah

Záhrobská může v oblíbeném Aare zopakovat scénář z Aspenu

Na švédské Aare má lyžařka Šárka Záhrobská nejlepší vzpomínky. Před dvěma lety tam vyhrála slalom mistrovství světa, další úspěch může česká reprezentantka přidat v neděli. Pochopitelně ve svém oblíbeném slalomu. Favoritkou je podle bookmakerů Tipsportu Němka Maria Rieschová.

Foto: Alessandro Trovati, ČTK/AP

Šárka Záhrobská oslavuje vítězství ve slalomu SP v Aspenu.

Článek

Záhrobské příliš nevyšel sobotní obří slalom, v němž nepostoupila do druhého kola. V této disciplíně tak nebodovala ani na třetí pokus v sezóně. Šanci jít do průběžného vedení v hodnocení Světového poháru propásla Rieschová, která ve druhém kole zaváhala a vypadla. Vede tak stále Američanka Vonnová, která v sobotu vypadla už v prvním kole.

Česká lyžařka na konci listopadu triumfovala ve slalomu SP v americkém Aspenu, kde zvítězila i před rokem. Před druhou Rakušankou Marlies Schieldovou měla náskok 58 setin sekundy. Předtím v Aspenu Záhrobská nedokončila obří slalom. Situace je tak podobná jako ve Švédsku, zopakuje česká lyžařská jednička triumf?

Na vítězství Záhrobské si můžete vsadit v kursu 6, na umístění na 2.-3. místě pak v kursu 2,2. Na výsledek české závodnice na 3.-6. místě vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,4, na pozici 4.-10. kurs 1,17.

Reklama